60x1750 Aitatolppa Painekyllästetystä

NTR/A, Kestopuu
Tuotenumero: 08760175
Paino: 4
Painekyllästettyjä aidantolppia käytetään kaikenlaisissa eläinaitauksissa, esim. hevos- ja karja-aitauksissa. Voidaan käyttää erilaisten lanka-aitojen tolppina tai puuaitojen tukipylväinä.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
3 99 /kpl
kpl
60x1750 Aitatolppa Painekyllästetystä
Painekyllästetystä puusta valmistettuja aidantolppia käytetään kaikenlaisissa eläinaitauksissa, esim. hevos- ja karja-aitauksissa. Voidaan käyttää erilaisten lanka-aitojen tolppina tai puiden tukipylväinä.
Tolpat on valmistettu painekyllästetystä männystä. Ne on pyöröjyrsitty, viistottu ja teroitettu.

Takuu antaa turvaa

Saat NTR-luokitellulle puutavaralle aina 20 vuoden ruostesuojatakuun! Takuun enimmäisraja on 100 000 kruunua yksittäistä asiakasta ja takuutapausta kohti. Kuitti ja takuukirja on esitettävä. Takuu koskee yksityistä käyttöä koko maassa ja korvaa vahingoittuneen puutavaran, jonka tilalle toimitetaan tarvittava määrä uutta vastaavaa puutavaraa. Takuu kattaa NTR A- ja NTR AB -suojausluokat.

NTR A = Puuta voidaan käyttää maanpinnan yläpuolisissa rakenteissa, jotka voivat olla kosketuksessa makeaan veteen.
NTR AB = Puuta voidaan käyttää maanpinnan yläpuolisissa rakenteissa.

Kierrätys

Laki kieltää yksityishenkilöitä polttamasta painekyllästetyn puun jätepaloja. Puutavara sisältää kuparia ja jätepuu tulee toimittaa ongelmajätteelle tarkoitettuun paikkaan. Siellä puu poltetaan oikeaoppisesti ja kupari erotellaan tuhkasta.

Palautukset

Puutavaraa ei voi valitettavasti vaihtaa tai palauttaa. Puutavaraksi lasketaan myös listat, mäntylattiat ja paneelit. Puu on elävä ja kosteusherkkä materiaali, joka voi pilaantua, jos pakkaus on avattu tai puuta on säilytetty väärin.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 08760175
Lyhyt pituus Ei
Rihlattu Ei