ALUSKATE BISON

Saatavana useita kokoja
Tuotenumero: 6303014
Bison-aluskate on P-merkitty, diffuusiotiivis ja vettä hylkivä aluskate, joka on valmistettu vahvistetusta HD-polyeteenistä ja päällystetty LD-polyeteenillä molemmilta puolilta.
Näytä enemmän
Koko:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

ALUSKATE BISON

Bison-aluskate on P-merkitty, diffuusiotiivis ja vettä hylkivä aluskate, joka on valmistettu vahvistetusta HD-polyeteenistä ja päällystetty LD-polyeteenillä molemmilta puolilta. Materiaali on UV- ja alkalivakautettu. Bison-aluskate täyttää Ruotsin työympäristöviraston vaatimukset läpiastumissuojasta katoissa ja palkeissa. Aluskate on ilma- ja höyrytiivis. Asennus suoritetaan rinnakkain tai kohtisuoraan kattoon nähden. Kattoparrujen välinen etäisyys voi olla enintään 1 500 mm. Katon kaltevuuden on oltava vähintään 14°. Säilytetään avaamattomassa pakkauksessa tai siten, ettei pakkaus altistu kosteudelle ja lämmölle.

Toiminta

Bison-aluskatetta käytetään vettä pois johtavana kerroksena ulkokaton alla. Aluskate johtaa pois kondenssiveden ja mahdollisen sadeveden, joka on päässyt ulkokaton alle. Tämä estää kosteuden tunkeutumisen rakenteisiin. Aluskatteena käytön lisäksi tuote voi palvella myös turvakankaana (ilma- ja höyrysulkuna, jossa on läpiastumissuoja) palkeissa. Tuotetta kutsutaan toisinaan myös yhdistelmäkatteeksi.

Edut

Alhainen paino (145 g/m2) mahdollistaa helpon ja kätevän asennuksen. Sitä voidaan verrata raakaponttiin (10–12 kg/m2). Bison-aluskate on siis sekä taloudellisempi kuljettaa että helpompi käsitellä työpaikalla. Materiaali voidaan asentaa nopeasti, jolloin sääsuoja saadaan nopeasti aikaan.

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 4100
Tavaramerkki Bison