Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuki & palautukset

Tuki & palautukset

Myymälätuotteiden takaisinosto

Myymälöissämme on käytössä 30 vuorokauden avokauppa kuitin esittämistä vastaan. Puutavaraa ja laastituotteita ei vaihdeta eikä niitä voi palauttaa. Tuotepalautukset otetaan vastaan vain, mikäli tuote on muuttumattomassa kunnossa eli käyttämätön, ehjä ja vahingoittumaton. Tuotteen on oltava kokonainen, mikä tarkoittaa, että rikottuja pakkauksia tai tuotteen osien palautuksia ei hyväksytä palautukseksi. Huomaathan, että verkkokauppatuotteitamme ei voi palauttaa myymälään. Kun haluat palauttaa verkkokauppatuotteita, ota yhteyttä Byggmaxin asiakaspalveluun. Säästä takuutuotteiden kuitit. Maksut palautetaan samalle maksuvälineelle, jolla osto on tehty. Lisätietoja ja ohjeita saat asiakaspalvelustamme numerosta 0753-25 29 46 (pvm/mpm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Asiakaspalvelu@byggmax.fi (vastaus arkisin 48 tunnin kuluessa)

Verkkokauppatuotteiden takaisinosto

Verkkokauppatuotteet eli tuotteet, joita ei varastoida myymälässä, palautetaan lähettämällä ne suoraan tavarantoimittajalle. Asiakas vastaa rahtikustannuksista. Lisätietoja asiakaspalvelustamme. Verkkokaupasta ostamasi myymälätuotteet voit palauttaa myymälään. Lisätietoja ja ohjeita saat asiakaspalvelustamme numerosta 0753-25 29 46 (pvm/mpm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Asiakaspalvelu@byggmax.fi (vastaus arkisin 48 tunnin kuluessa)

Viallinen tuote ja reklamointi

Kundtjanst2

Oletko ostanut viallisen tuotteen? Kuvaa vika sanoin sekä kuvin ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme reklamaation tekemistä varten. Jos voit osoittaa, että tuotteen laatu on ollut virheellinen, Byggmax korvaa tämän ensisijaisesti vaihtamalla tuotteen uuteen ja toissijaisesti hyvittää tuotteen ostosumman. Asiakas vastaa viallisen tuotteen palauttamisesta Byggmaxille. Muita korvausvaatimuksia kuin tuotteen viallisuudesta johtuvia emme huomioi. Lisätietoja ja ohjeita reklamointiin saat asiakaspalvelustamme numerosta  0753-25 29 46 (pmv/mpm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Asiakaspalvelu@byggmax.fi (vastaus arkisin 48 tunnin kuluessa)

Käyttöohjeet ja ohjeet

3dhuset

Etsitkö käyttöohjetta tai ohjetta, kuinka käyttää ostamiasi rakennustarvikkeita? Tuotetietojen yhteyteen olemme keränneet jonkin verran erilaisia ohjeita. Verkkosivuiltamme löydät myös monia rakennusohjeita, joissa oh huomioitu ruotsalaisen HUS AMAn rakennusmääräykset – tutustu Byggmaxin rakennusprojektisivuihin