Combiclean

5l
Tuotenumero: 18464
Paino: 5
Combiclean on puhdistava ja desinfioiva pesuaine, joka tehokkaasti irrottaa likaa sekä mikro-organismikasvustoja, kuten hometta, levää, bakteereja ja sammalta.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
19 95 /kpl
kpl
Combiclean
Combiclean on puhdistava ja desinfioiva pesuaine, joka tehokkaasti irrottaa likaa sekä mikro-organismikasvustoja, kuten hometta, levää, bakteereja ja sammalta. Pesuainetta voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa.

Käyttökohteet


Combicleania voidaan käyttää useimmille materiaaleille ja pinnoille, maalatulle ja maalaatattomalle puulle, betonille, rappauksille, kivelle, pellille, lasille, muoville ja kankaalle. Käytä julkisivujen, aitojen, puutarhahuonekalujen, tiilien, betonilaattojen, sokkelien ym. kohteiden puhdistamiseen.

Käyttötapa


Mikäli on kyse vaikeasta liasta/kasvustosta käytetään pesuun vahvempaa seosta. Sekoita Combiclean ja vesi 1:1 ja levitä pestävälle pinnalle ruiskulla, rievulla, pensselillä tai sienellä. Anna aineen vaikuttaa jonkin aikaa ja huuhtele vedellä. Mikäli kyseessä on helpommin irtoava lika sekoita combiclean veteen 1:5, levitä samoin kuin edellä, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele vedellä. Mikäli halutaan saada nopeammin tuloksia voi pintaa hangata vaikutusaikana sienellä tai rievulla. Herkät kasvit kannattaa suojata Combicleanin käytön ajaksi.
Merkinnät
GHS05
Syövyttävä
GHS07
Haitallinen/ärsyttävä
GHS09
Ympäristövaara
Vaaralausekkeet
H315
Ärsyttää ihoa.
H318
Vaurioittaa vakavasti silmiä.
H410
Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 18464