SEINÄKAAKELILIIMA 12L

Laattojen kiinnittämiseen
Tuotenumero: 18097
Paino: 18
Onko aikaa laittaa uudet raikkaat kaakelit kylpyhuoneeseen Tai kaunis mosaiikki kuvio
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
27 95 /kpl
kpl
SEINÄKAAKELILIIMA 12L
Onko aikaa laittaa uudet raikkaat kaakelit tai kaunis mosaiikki kuvio? Mitä ikinä valitsetkaan, laatat ovat helppoja kiinnittää. Laatua ja luotettavutta saat Megaronin tuotteilla.

On valmiiksi sekoitettu kaakeliliima, joka on tarkoitettu keraamisten laattojen asennukseen kuiviin tiloihin sisällä ja ulkona. Liimaa voidaan laittaa niin lastulevylle, kipsilevyille kuin emali pinnoille.

Ominaisuudet

Valmiiksi sekoitettu, elastinen ja kylmää kestävä kaakeliliima. Liima kovettuu kun vesi haihtuu ja se levitetään suoraan purkista. Älä käytä liimaa paikoissa jotka ovat jatkuvasti altistuneita vedelle tai esimerkiksi lumelle, kuten uima-altaat, terassit ja parvekkeet. Liima avattuna, kun se on suojattu kosteudelta. HUOM! Valmissekoite fix ei sovellu käytettäväksi lattioihin!

Tee näin

Alusta pitää olla tasainen, kuiva ja puhdas. Pyyhi pois kaikki irtonainen lika sekö pöly ja levitä sen jälkeen primeria. Laattoja ei tarvitse lioittaa ennen asentamista. Kun alusta on valmis, levitä hammaslastalla max 10mm paksuinen kerros. Lisää päälle ohut kerros – menekki max 5kg/m2- muutoin kovettumisaika pitenee. Liimaa voidaan käyttää alustan tasoittamiseen, tosin maksimi kerrospaksuus on 10mm. Kuivumisaika vähintään 12 tuntia. Saumaus voidaan tehdä 48 tunnin jälkeen.

Tiedot

Tuote täyttää eurooppalaisen EN 12004:2007+A1:2012 standardin vaatimukset.

Luokka: D1TE
Palovastus: F
Menekki levittäessä
- 4 mm hammaslastalla = noin 1,8 kg/ m²
- 6 mm hammaslastalla = noin 2,7 kg/ m²
- 8 mm hammaslastalla = noin 3,6 kg/ m²
- 10 mm hammaslastalla = noin 4,4 kg/ m²
Työskentelylämpötila: Vähintään 5 °C
Säilytys- ja kuljetuslämpötila: 0°C – 40 °C
Takuu-aika: 24 kuukautta valmistuspäivämäärästä.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 06306