Olonurmikko 3 kg Greencare

3 kg
Tuotenumero: 151551
Paino: 3
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
18 95 /kpl
kpl
Olonurmikko 3 kg Greencare
Täydellinen siemensekoitus tavalliselle pihanurmelle. Siemenistä kasvaa nopeasti hieno ja kestävä nurmikko useimpiin maaperiin. Nurmikonsiemenet voidaan kylvää milloin vain kasvukauden aikana alkukeväästä myöhäiseen syksyyn.

Maaperä

Tasoita ensin kohoumat ja kuopat. Möyhennä sitten maa maanjyrsimellä tai talikolla 20 cm:n syvyyteen. Haravoi ja kitke rikkaruohot. Jos tasoitit maan vain kevyesti, nähtävissä voi olla epätasaisuuksia. Möyhennä vielä lopuksi pinta haravalla.

Nurmikon viljely

Ravistele pussia kunnolla, sillä erikokoiset siemenet voivat kerrostua kuljetuksen aikana. Jotta siemenet levittyisivät tasaisesti, ne tulee jakaa kahteen yhtä suureen osaan. Toinen puolisko kylvetään maahan pitkittäissuunnassa ja toinen poikittaissuunnassa. Hiekkaa siemenet kevyesti haravalla ja kalterijyrällä pinnalta tai tiivistä kolalla.

Kastelu

Kastele uutta nurmikkoa ensimmäisten viikkojen aikana päivittäin. Maa ei saa kuivua. Tämä on erityisen tärkeää, jos istutat nurmikon keväällä tai alkukesästä. Pysyvälle nurmikolle tulee antaa säännöllisin väliajoin reilusti vettä.

Aika leikata

Kun uusi nurmikko on 7–8 cm:n pituinen, sen voi leikata ensimmäisen kerran. Tavallinen pihanurmen leikkauskorkeus on 4–5 cm. Jos pidät korkeaa nurmikkoa, nurmikko juurtuu syvemmälle eikä se kuivu niin herkästi.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 838026
Tavaramerkki Weibulls