Ilma/ilmalämpöpumppu MSA-18 Invest Living

965x215x319
Tuotenumero: 6418208
Paino: 46
Ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella varustettu Invest Living MSA antaa tuntuvan säästön sekä samalla yhtä tuntuvan lämmönlisäyksen taloosi.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
1099   /kpl
kpl
Ilma/ilmalämpöpumppu MSA-18 Invest Living
Elegantti Ulkonäkö
Moderni
4 Kokoluokkaa
Energialuokka A+
Helposti Yhdistettävissä Wifi-Verkkoon

Ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella varustettu Invest Living MSA antaa tuntuvan säästön sekä samalla yhtä tuntuvan lämmönlisäyksen taloosi. MSA-sarjassa on 4 kokoluokkaa erilaisiin tarpeisiinne. Pienempi sopii erinomaisesti esimerkiksi pieneen mökkiin tai autotalliin, keskikokoinen malli tavanomaiseen taloon ja isoin suurempaan huoneistoon.
Paitsi että saatte lämpöä myös ilma pudistuu samalla kun lämpöpumppu on käynnissä koska ilma kiertää yksikön tehokkaan ilmansuodattimen läpi.

Ilma on ILMAISTA ja TÄYNNÄ energiaa!

Uusi Invest Living MSA muuttaa tehokkasti tämän ilmaisenergian mukavaksi lämpimäksi ilmaksi sisätiloissa. Valitsemalla WiFi-paketin voit yksinkertaisesti hoitaa yksikön ohjauksen älypuhelimen aplikaatiolla.

Kaikki Invest Living lämpöpumput on kehitetty erityisesti pohjoiseen ilmastoon soveltuviksi. Tämä tarkoittaa että ne on mitoitettu alusta alkaen käytettäväksi Skandinaviassa. Meidän pohjoismaiset lämpöpumppumme ovat kehitetty tiiviissä yhteistyössä ruotsalaisen tiimimme ja aasialaisen tuotekehitysosaston kanssa. Tuloksena on tuotteet jotka kestävät vaikeimmankin pohjoisen talven sekä kylmän ja kostean ilmaston.

Annamme hyvän takuun tuotteillemme, edellyttäen että asennus, huolto, dokumentointi ja rekisteröinti on tehty oikein. Saat kokonaisen 3 vuoden toimintatakuun ja ei vähempää kuin 5 vuoden takuun kompressorille.

Asennus

Huomaa, että ilmalämpöpumpun asennus tulee teettää pätevällä asentajalla.
Lataa lisätiedot
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 7350035680832
Tyyppi Ilma/Ilma
Pakkasvahti false
Tehoyksikkö W
Voltin yksikkö V
Tavaramerkki Invest Living
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Kyllä