Spiro-putket

Spiro-putket Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Onko etsinnässä ilmanvaihtoputki? Meiltä löydät niitä laajan valikoiman. Putkia on saatavilla eri mittaisilla halkaisijoilla sekä monella eri kulmalla ja eri tavoin käsiteltyinä riippuen siitä, mihin niitä tarvitset.

Spiro-putket ovat ratkaisusi ilmanvaihtoon
Spiro-putket talon IV-tarpeisiin löydät Byggmaxilta. Putket voi kiinnittää esimerkiksi popniiteillä, jolloin minimoit riskin, että kierteet menisivät rikki. Sen lisäksi on hyvä laittaa teippi liitokseen. Putkien asennuksessa kannattaa olla erittäin tarkka ja kärsivällinen, jotta niiden kanssa ei tulisi ongelmia myöhemmin. Putkien asennus kannattaakin aloittaa IV-koneesta, jolloin saat kaiken tarpeellisen sijoitettua oikeisiin kohtiin. Mikäli joudut lyhentämään putkia, apuna ei kannata käyttää rälläkkää ettei metallipöly mene putken sisään. Metallipölyn poistaminen putkesta on vaivalloista, joten valitse työkalut oikein! Putken leikkaamiseen on suositeltavaa käyttää esimerkiksi peltileikkuria. Löydä sopiva tuuletusputki omiin tarpeisiisi Byggmaxilta. Meiltä löydät myös työkalut ja kiinnitykseen tarvittavat välineet, kuten popniitit. Tekemällä itse onnistut ja säästät.

Tee se itse, niin onnistut
Spiro-putket hankit kätevästi Byggmaxilta. lämmitys ja sen toimivuus on erittäin tärkeä olla kunnossa suomalaisessa kodissa. Laittamalla talon IV-putket kerralla kuntoon säästät talon lämmityskuluissa pitemmällä tähtäimellä, silloin kun lämmön eristys on kunnossa. Putkia on saatavilla eri kulmilla ja eri prosessein käsiteltynä. Löydät siis sopivat putket omiin tarkoituksiisi meiltä. Peltiset putket ovat oiva valinta, mikäli haluat laatua järkevään hintaan. Metallisiin putkiin löydät myös laajan valikoiman erilaisia liittimiä sekä kulmia. Toisin muovisiin putkiin taas voi olla vaikeampi löytää sopivia liittimiä sekä kulmia. Sen lisäksi metalliset putket kestävät todella pitkän ajan, ja ne ovat myös muovista vaihtoehtoa ympäristöystävällisempi vaihtoehto pitkällä aikavälillä. Putket on myös helppo asentaa ja eristää. Byggmax auttaa sinua kerralla onnistumaan remonttiprojektissasi.

Spiro-putket ilmanvaihtoon Byggmaxilta
Hanki laadukkaat Spiro-putket Byggmaxista. Me autamme sinua toteuttamaan unelmasi. Tekemällä itse onnistut ja säästät rahaa siinä samalla. Katso myös muut valikoimamme rakennustarvikkeet ja tee haaveistasi totta!

Näytä enemmän
Suodata

14 Tulokset

Järjestä
150mm - 125mm, Kuumasinkitty teräslevy
alkaen 10 49  € /kpl
Uurrettu kierreputki kuumasinkittyä teräslevyä
alkaen 12 95  € /kpl
Saatavana useita malleja
alkaen 8 45  € /kpl
100mm, Kuumasinkitty teräslevy
alkaen 18 95  € /kpl
100mm, 90 astetta, Kuumasinkitty teräslevy
alkaen 7 95  € /kpl
100/100mm,Kuumasinkitty teräslevy
alkaen 12 95  € /kpl
100mm, tiivistämättömän putken jatkamiseen
alkaen 4 95  € /kpl
160mm - 100mm, Kuumasinkitty teräslevy
alkaen 8 95  € /kpl
100mm, kumitiivistettyjen osien jatkamiseen
alkaen 2 50  € /kpl
100mm, Kuumasinkitty teräslevy
alkaen 3 95  € /kpl
100mm, 45 astetta, Kuumasinkitty teräslevy
alkaen 7 45  € /kpl
160mm - 125mm, Kuumasinkitty teräslevy
alkaen 8 95  € /kpl
100mm, Kuumasinkitty teräslevy
alkaen 13 45  € /kpl
125mm - 100mm, Kuumasinkitty teräslevy
alkaen 8 95  € /kpl