KAASUGRILLI BARON 520 BROIL KING

5 poltinta
Tuotenumero: 6333734
Kaasugrilli Broil King Baron™ 520 on viiden Dual-Tube™-polttimon laadukas iso kanadalainen kaasugrilli tohdella suurella grillauspinta-alalla.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

KAASUGRILLI BARON 520 BROIL KING

Kaasugrilli Broil King Baron™ 520 on viiden Dual-Tube™-polttimon laadukas iso kanadalainen kaasugrilli tohdella suurella grillauspinta-alalla. Siinä on valurautaiset käännettävät grillausritilät ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu, aaltoprofiileista koostuva Flav-R-Wave™-grillausjärjestelmä. Grillausosa on ruostumatonta terästä ja päädyt valettua alumiinia. Grillissä on alas taitettavat (Drop Down) sivutasot, ja kahdella ovella varustettu kaappi, jonka sisään saa kaasupullon hienosti piiloon.

Broil King® -kaasugrillit on suunniteltu kestämään. Ne tarjoavat verratonta monipuolisuutta kesäkeittiöön. Legendaarisen Broil King® -grillausjärjestelmän avulla voit grillata mielesi mukaan lähes mitä tahansa. Kaikki Broil King kaasugrillit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotta ne kestävät vuosikausia.

Kaasugrillimme valmistetaan Pohjois-Amerikassa.

Takuuohjelma Broil King Baron™

Broil King:n takuuohjelma on erittäin laaja, jonka tarkoituksena on varmistaa, että jokainen grillin ostaja voi luottaa monen vuoden hyvään ja turvalliseen grillin käyttökokemukseen.

Grillausuuni: Limited LIFETIME takuu

Dual-Tube™ polttimet: kymmenen vuoden takuu

Osat ja maalit: kahden vuoden takuu

GRILLIUUNI: Uskomaton lämpöeristys

Uunissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tuplapohja. Kestävä materiaali eristää lämpöä tehokkaasti. Grilliuuni toimii kuin kiertoilmauuni. Ruoka valmistuu tasaisesti. Lihaneste ja rasva höyrystyy uunin alaosassa, joten tippa-alusta pysyy aina tyhjänä. Maku pysyy ruoassa, sillä sinne se kuuluukin.

Dual-Tube™ tuplaputki-polttimet: Tehoa ja suorituskykyä

Dual-Tube™-polttimet on suunniteltu pitämään liekit tasaisina, jolloin lämpö jakautuu tasaisesti ja tehokkaasti koko grilliin. Tuplaputki-polttimet on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja niillä on kymmenen vuoden takuu.

GRILLAUSRITILÄT: Ammattitasoiset grilliraidat

Valurautaiset grillausritilät pitävät lämmön tasaisena, jättävät kauniit grilliraidat sekä säilyttävät ruoan maukkaana ja mehukkaana. Kestävät, valetut ritilät voidaan kääntää, sillä niissä on kaksi erilaista puolta. Yksi puoli on muotoiltu niin, että se jättää grillattavaan pintaan täydelliset raidat. Toisen puolen urat keräävät lihanesteen, joka höyrystyy ja tekee lihasta mehevän.

FLAV-R-WAVE™: Uskomaton maku

Lihaneste ja rasva höyrystyvät heti pudottuaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulle Flav-R-Wave- pinnalle. Tällöin muodostuva höyry läpäisee ruoan ja antaa sille vastustamattoman herkullisen grillatun maun. Flav-R-Wave saa lämmön leviämään tasaisesti koko pinnalle ja suojaa polttimia.

HALLINTA: Täydellinen lämpötila

Linear-Flow™-venttiileissä on 180 asteen Sensi-Touch™-säädin, joten voit hallita grillin lämpötilaa täydellisesti. Voit asettaa lämpötilan juuri sopivaksi ruskistusta, uunissa valmistusta tai pitkään jatkuvaa hidasta kypsennystä varten.

13,2 kW:n poltinjärjestelmä ruostumatonta terästä

5 patentoitua Dual-Tube™-poltinta ruostumatonta terästä

Kokonaisgrillausala 5194 cm2, posliiniemaloitu lämpimänäpitotaso

Tukevat, kaksipuoliset, valurautaiset grillausritilät

Flav-R-Wave™-grillausjärjestelmä ruostumatonta terästä

Linear-Flow™-venttiilit ja 180 ̊ Sensi-Touch™ -säätimet

Elektroninen Sure-Lite™-sytytysjärjestelmä

Deluxe Accu-Temp™ -lämpömittari

Kansi posliiniemaloitua terästä, päädyt valettua alumiinia

Grillausosa ruostumatonta terästä, päädyt valettua alumiinia

Ohjauspaneeli ruostumatonta terästä

Alas taitettavat sivutasot ruostumatonta terästä, koukut tarvikkeita varten

Tukevat kääntyvät ja lukittavat pyörät

Level Q™-tasoituskappaleet etupyörissä

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 923953NO
Tavaramerkki Broilking