KAASUGRILLI CROWN 490 BROIL KING

Tuotenumero: 6335781
Kaasugrilli Broil King Crown Cabinet 490 on neljän polttimon laadukas kanadalainen kaasugrilli suurella grillauspinta-alalla 64x44 cm, 2,7 kW:n sivupoltin, 4,4 kW:n varraspoltin on ruostumatonta terästä sekä Premium-rotisseri varrasjärjestelmän.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

KAASUGRILLI CROWN 490 BROIL KING

Kaasugrilli Broil King Crown Cabinet 490 on neljän polttimon laadukas kanadalainen kaasugrilli suurella grillauspinta-alalla 64x44 cm, 2,7 kW:n sivupoltin, 4,4 kW:n varraspoltin on ruostumatonta terästä sekä Premium-rotisseri varrasjärjestelmän.

Siinä on valurautainen käännettävä grillausritilä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu, aaltoprofiileista koostuva Flav-R-Wave™-grillausjärjestelmä. Grillausosa on ruostumatonta terästä ja päädyt valettua alumiinia. Grillissä on alas taitettavat (Drop Down) sivutasot, ja kahdella ovella varustettu kaappi, jonka sisään saa kaasupullon hienosti piiloon.

Broil King® -kaasugrillit on suunniteltu kestämään. Ne tarjoavat verratonta monipuolisuutta kesäkeittiöön. Legendaarisen Broil King® -grillausjärjestelmän avulla voit grillata mielesi mukaan lähes mitä tahansa. Kaikki Broil King kaasugrillit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotta ne kestävät vuosikausia.

Kaasugrillimme valmistetaan Pohjois-Amerikassa.

Takuuohjelma Broil King Crown™

Broil King:n takuuohjelma on erittäin laaja, jonka tarkoituksena on varmistaa, että jokainen grillin ostaja voi luottaa monen vuoden hyvään ja turvalliseen grillin käyttökokemukseen.

Grillausuuni: kymmenen vuoden takuu
Polttimet: viiden vuoden takuu
Osat ja maalit: kahden vuoden takuu

GRILLIUUNI: Uskomaton lämpöeristys

Uunissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tuplapohja. Kestävä materiaali eristää lämpöä tehokkaasti. Grilliuuni toimii kuin kiertoilmauuni. Ruoka valmistuu tasaisesti. Lihaneste ja rasva höyrystyy uunin alaosassa, joten tippa-alusta pysyy aina tyhjänä. Maku pysyy ruoassa, sillä sinne se kuuluukin.

POLTTIMET: Tehoa ja suorituskykyä

Korkealaatuiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut polttimet, joiden molemmilla puolilla on polttoaukot, varmistavat täyden tehon koko grillausalalla. Ne lämpiävät 350-asteisiksi muutamassa minuutissa, joten grillaaminen sujuu tehokkaasti.

GRILLAUSRITILÄT: Ammattitasoiset grilliraidat

Valurautaiset grillausritilät pitävät lämmön tasaisena, jättävät kauniit grilliraidat sekä säilyttävät ruoan maukkaana ja mehukkaana. Kestävät, valetut ritilät voidaan kääntää, sillä niissä on kaksi erilaista puolta. Yksi puoli on muotoiltu niin, että se jättää grillattavaan pintaan täydelliset raidat. Toisen puolen urat keräävät lihanesteen, joka höyrystyy ja tekee lihasta mehevän.

FLAV-R-WAVE™: Uskomaton maku

Lihaneste ja rasva höyrystyvät heti pudottuaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulle Flav-R-Wave™-pinnalle. Tällöin muodostuva höyry läpäisee ruoan ja antaa sille vastustamattoman herkullisen grillatun maun. Flav-R-Wave™ saa lämmön leviämään tasaisesti koko pinnalle ja suojaa polttimia.

Premium-rotisseri varrasjärjestelmän, joka sisältä takaosan varraspolttin

Kestävä varras ja haarukat, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Varras pyörii, jolloin valuvat nesteet tekevät lihasta erinomaisen mehukasta ja mureaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa takaosan varraspolttimessa on tasaisesti jaetut ja kalibroidut aukot koko polttimen pituudelta, mikä varmistaa liekkien tasaisuuden, onnistuneen grillauksen ja mainion lopputuloksen.

Sivukeitin Tehokas sivupoltin laajentaa ruoanlaittomahdollisuuksia. Voit valmistaa grillatessasi helposti myös lisukkeet, keitot ja kastikkeet, jotka vievät kielen mennessään.

HALLINTA: Täydellinen lämpötila

Linear-Flow™-venttiilien avulla voit hallita grillin lämpötilaa täydellisesti. Voit asettaa lämpötilan juuri sopivaksi ruskistusta, uunissa valmistusta tai pitkään jatkuvaa hidasta kypsennystä varten.

•12,4 kW:n poltinjärjestelmä ruostumatonta terästä
•2,7 kW:n sivupoltin alumiinipinnoitetulla terästä
•Kokonaisgrillausala 4155 cm2, posliiniemaloitu lämpimänäpitotaso
•Flav-R-Wave-grillausjärjestelmä ruostumatonta terästä
•Linear-Flow™-venttiilit
•Elektroninen Sure-Lite-sytytysjärjestelmä
•Deluxe Accu-Temp™ -lämpömittari
•Kansi posliiniemaloitua terästä, päädyt valettua alumiinia
•Grillausosa valettua alumiiniaa
Näytä enemmän
Tavaramerkki Broilking
Tavarantoimittajan tuotenumero 865283NO