KAASUGRILLI REGAL 520 BROIL KING

5 poltinta
Tuotenumero: 6333728
Broil King Commercial Regal 520 SS on laadukas kanadalainen katering-kaasugrilli suurella grillauspinta-alalla (leveys 81x48 cm).
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

KAASUGRILLI REGAL 520 BROIL KING

Broil King Commercial Regal 520 SS on laadukas kanadalainen katering-kaasugrilli suurella grillauspinta-alalla (leveys 81x48 cm).

Ammattilaistasoiset kaksipuoliset grillausritilät valettua ruostumatonta terästä joka on eritäin kestävä. Sivutasot ruostumatonta 304-terästä ja myös kaksi isoa hyllyjä ruostumatonta 304-terästä säilytykseen.

Broil King® -kaasugrillit on suunniteltu kestämään. Ne tarjoavat verratonta monipuolisuutta kesäkeittiöön. Legendaarisen Broil King® -grillausjärjestelmän avulla voit grillata mielesi mukaan lähes mitä tahansa. Kaikki Broil King kaasugrillit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotta ne kestävät vuosikausia.

Kaasugrillimme valmistetaan Pohjois-Amerikassa.

Takuuohjelma Broil King Regal

Broil King:n takuuohjelma on erittäin laaja, jonka tarkoituksena on varmistaa, että jokainen grillin ostaja voi luottaa monen vuoden hyvään ja turvalliseen grillin käyttökokemukseen.

Grillausuuni: Limited LIFETIME takuu

Ritilät: kymmenen vuoden takuu

Dual-Tube™ polttimet: kymmenen vuoden takuu

Flav-R-Wave™-grillausjärjestelmä: kymmenen vuoden takuu

Osat ja maalit: kahden vuoden takuu

GRILLIUUNI: Uskomaton lämpöeristys

Uuni on valmistettu tupla pohjainen ruostumattomasta 304-teräksestä. Kestävä materiaali eristää lämpöä tehokkaasti. Grilliuuni toimii kuin kiertoilmauuni. Ruoka valmistuu tasaisesti. Lihaneste ja rasva höyrystyy uunin alaosassa, joten tippa-alusta pysyy aina tyhjänä. Maku pysyy ruoassa, sillä sinne se kuuluukin.

GRILLAUSRITILÄT: Ammattitasoiset grilliraidat

Ruostumattomasta valetusta teräksestä valmistetut grillausritilät eristävät lämpöä tehokkaasti. Ne ruskistavat nopeasti, jotta lihamehut ja maut jäävät grillattavan ruoan sisään. Kaksipuolisten ritilöiden toinen puoli on muotoiltu niin, että se jättää grillattavaan pintaan täydellisen kuvion. Toisella puolella olevat urat keräävät valuvan lihasnesteen, joka höyrystyy ja tekee lihasta mehevän. Helppo puhdistaa, erittäin kestäviä.

Dual-Tube™ tuplaputki-polttimet: Tehoa ja suorituskykyä

Dual-Tube™-polttimet on suunniteltu pitämään liekit tasaisina, jolloin lämpö jakautuu tasaisesti ja tehokkaasti koko grilliin. Tuplaputki-polttimet on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja niillä on kymmenen vuoden takuu.

FLAV-R-WAVE™: Uskomaton maku

Lihaneste ja rasva höyrystyvät heti pudottuaan ruostumattomasta 304-teräksestä valmistetulle Flav-R-Wave™-pinnalle. Tällöin muodostuva höyry läpäisee ruoan ja antaa sille vastustamattoman herkullisen grillatun maun. Flav-R-Wave™ saa lämmön leviämään tasaisesti koko pinnalle ja suojaa polttimia.

HALLINTA: Täydellinen lämpötila

Linear-Flow™-venttiileissä on 180 asteen Sensi-Touch™-säädin, joten voit hallita grillin lämpötilaa täydellisesti. Voit asettaa lämpötilan juuri sopivaksi ruskistusta, uunissa valmistusta tai pitkään jatkuvaa hidasta kypsennystä varten.

16 kW:n poltinjärjestelmä ruostumatonta terästä

5 patentoitua Dual-Tube™-poltinta ruostumatonta terästä

Kokonaisgrillausala 5645 cm2, sis. posliiniemaloitu lämpimänäpitotaso

Ammattilaistasoiset kaksipuoliset grillausritilät valettua ruostumatonta terästä

Flav-R-Wave™-grillausjärjestelmä ruostumatonta 304-terästä

Linear-Flow™-venttiilit ja 180 ̊ Sensi-Touch™ -säätimet

Elektroninen Sure-Lite™-sytytysjärjestelmä

Deluxe Accu-Temp™ -lämpömittari

Kansi ruostumatonta 304-terästä, päädyt valettua alumiinia

Grillausosa ruostumatonta 304-terästä, päädyt valettua alumiinia

Valaistus grilliuuneissa

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 886153NO
Tavaramerkki Broilking