KAASUGRILLI ROYAL S 310 BROIL KING

3 poltinta
Tuotenumero: 6333726
Kaasugrilli Broil King Royal S 310 on kolmen polttimon laadukas kanadalainen kaasugrilli.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

KAASUGRILLI ROYAL S 310 BROIL KING

Kaasugrilli Broil King Royal S 310 on kolmen polttimon laadukas kanadalainen kaasugrilli. Siinä on valurautainen käännettävä grillausritilä ja ruostumattomasta teräksestävalmistettu, aaltoprofiileista koostuva Flav-R-Wave™-grillausjärjestelmä. Grillausosa on valmistettu muottivaletusta alumiinista. Siinä on sivutasot, etupaneelilla varustettu avoin jauhemaalatusta teräksestä valmistettu vaunu, johon saa kaasupullon hyvin suojaan.

Broil King® -kaasugrillit on suunniteltu kestämään. Ne tarjoavat verratonta monipuolisuutta kesäkeittiöön. Legendaarisen Broil King® -grillausjärjestelmän avulla voit grillata mielesi mukaan lähes mitä tahansa. Kaikki Broil King kaasugrillit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotta ne kestävät vuosikausia.

Kaasugrillimme valmistetaan Pohjois-Amerikassa.

GRILLIUUNI: valetusta alumiinista.

Uuni on valmistettu muottivaletusta alumiinista. Eritäin kestävä materiaali eristää lämpöä tehokkaasti. Grilliuuni toimii kuin kiertoilmauuni. Ruoka valmistuu tasaisesti. Lihaneste ja rasva höyrystyy uunin alaosassa, joten tippa-alusta pysyy aina tyhjänä. Maku pysyy ruoassa, sillä sinne se kuuluukin.

POLTTIMET: Tehoa ja suorituskykyä

Korkealaatuiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut polttimet, joiden molemmilla puolilla on polttoaukot, varmistavat täyden tehon koko grillausalalla. Ne lämpiävät 350-asteisiksi muutamassa minuutissa, joten grillaaminen sujuu tehokkaasti.

GRILLAUSRITILÄT: Ammattitasoiset grilliraidat

Valurautaiset grillausritilät pitävät lämmön tasaisena, jättävät kauniit grilliraidat sekä säilyttävät ruoan maukkaana ja mehukkaana. Kestävät, valetut ritilät voidaan kääntää, sillä niissä on kaksi erilaista puolta. Yksi puoli on muotoiltu niin, että se jättää grillattavaan pintaan täydelliset raidat. Toisen puolen urat keräävät lihanesteen, joka höyrystyy ja tekee lihasta mehevän.

HALLINTA: Täydellinen lämpötila

Linear-Flow™-venttiileissä, joten voit hallita grillin lämpötilaa täydellisesti. Voit asettaa lämpötilan juuri sopivaksi ruskistusta, uunissa valmistusta tai pitkään jatkuvaa hidasta kypsennystä varten.

Takuuohjelma Broil King Royal™

Broil King:n takuuohjelma on erittäin laaja, jonka tarkoituksena on varmistaa, että jokainen grillin ostaja voi luottaa monen vuoden hyvään ja turvalliseen grillin käyttökokemukseen.

Grillausuuni: kymmenen vuoden takuu

Polttimet: viiden vuoden takuu

Osat ja maalit: kahden vuoden takuu

OMINAISUUDET:

8,8 kW:n poltinjärjestelmä ruostumatonta terästä

3 poltinta ruostumatonta terästä

Grillausala, pääosa 2035 cm2

Posliiniemaloitu lämpimänäpitotaso 1593 cm2

Valurautaiset grillausritilät

Flav-R-Wave-grillausjärjestelmä ruostumatonta terästä

Linear-Flow™-venttiilit

Elektroninen Sure-Lite-sytytysjärjestelmä

Deluxe Accu-Temp™ -lämpömittari

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 824153NO
Tavaramerkki Broilking