Kaluste- ja Terassisuoja

Kirkas, 2,7l, liuotinohenteinen
Tuotenumero: 19878
Paino: 2.9
Erittäin kestävä ja korkealaatuinen terassi- ja kalusteöljy puupintojen käsittelyyn ja suojaukseen ulkotiloissa. Sopii hyvin terasseille ja kalusteille. Öljy imeytyy hyvin ja suojaa puuta UV-valon vaikutukselta sekä ehkäisee puun halkeilua, tikkuuntumista ja haalistumista.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
29 90 /kpl
kpl
Kaluste- ja Terassisuoja
Erittäin kestävä ja korkealaatuinen terassi- ja kalusteöljy puupintojen käsittelyyn ja suojaukseen ulkotiloissa. Sopii hyvin terasseille ja kalusteille. Öljy imeytyy hyvin ja suojaa puuta UV-valon vaikutukselta sekä ehkäisee puun halkeilua, tikkuuntumista ja haalistumista. Käsitelty pinta hylkii myös likaa ja vettä. Helppo levittää. Soveltuu kovapuulle sekä painekyllästetylle, lämpökäsitellylle, käsittelemättömälle sekä aikaisemmin öljytylle puulle.

Käyttö
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva ja puhdas. Sekoita ennen käyttöä sekä käytön aikana. Levitä öljyä sen verran, kun puuhun imeytyy. Pyyhi imeytymätön öljy pois. Vain ulkokäyttöön. Käyttökohteita mm. pihakalusteet, terassit ja laiturit. Jatkuvassa säärasituksessa olevat pinnat saattavat tarvita käsittelyä vuosittain.

Työtapa
Levitä pensselillä tai sienellä.

Riittoisuus
4–8 m2/l riippuen pinnan huokoisuudesta.

Kuivumisaika
16 h, kun ilman lämpötila on +23 °C, ilman suhteellinen kosteus on 50 %. Uudelleenkäsiteltävissä 24 h kuluttua. Kuivumiseen vaikuttavat pinnan huokoisuus ja käytetyn öljyn määrä.

Ohenne ja työvälineiden pesu
Lakkabensiini.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero IL 2696
Tavaramerkki Ilves-maalit
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Ei