Kattomaali 3 Talous 7L Valkoinen

7L, kiilto 3, sisämaali, vesiliukoinen
Tuotenumero: 188049
Paino: 10.75
Kattomaali on nopeasti kuivuva maali, joka soveltuu kuivien toissijaisten sisätilojen maalaukseen kuten autotalli, eteinen ja kellari.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
19 90 /kpl
kpl
Kattomaali 3 Talous 7L Valkoinen
Kattomaali on nopeasti kuivuva maali, joka soveltuu kuivien toissijaisten sisätilojen maalaukseen kuten autotalli, eteinen ja kellari. Se on tarkoitettu uusien tai aiemmin maalattujen kattojen maalaamiseen sisätiloissa.

Maalin sisältämien pigmentin ja sidosaineiden korkean laadun ansiosta sillä on hyvä peittävyys ja se antaa maalatuille seinille pestävän pinnan joissa on erinomainen valonkestävyys. Lisäksi maali on helposti maalattavaa.

HUOM! Maali ei sovellu käytettäväksi uusien puukattojen tai savun ja nikotiinin värjäämien kattojen maalaamiseen. Suosittelemme, että tällaiset pinnat maalataan ensin tarkoitukseen soveltuvalla pohjamaalilla.

Vinkkejä katon maalaamiseen sisätiloissa


Esityöt

Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Hyvät työvälineet ja huolellinen valmistelu luovat perustan onnistuneelle maalaustulokselle.

Huoneen lämpötila vaikuttaa olennaisesti lopputulokseen. Älä maalaa alle +5 asteen lämpötilassa. Muista suojata lattia ja huonekalut kunnolla ennen aloittamista.

Maalaaminen

Aloita maalaus aina rajaamalla ensin siveltimellä katonraja.

Sileään kattopintaan valitaan lyhytnukkainen tela. Karkeaan pintaan soveltuu paremmin pitkänukkainen tela. Mikäli katto tarvitsee toisen maalikerroksen maalaa uusi kerros poikittain edelliseen nähden. Viimeisen kerroksen tulisi aina olla kohti sitä ikkunaa, mistä tulee sisään eniten valoa.

Remontoidessasi koko huonetta, suosittelemme että katto maalataan ensin, ennen seinien tapetointia tai maalaamista. Näin vältyt mahdollisilta maalitahroilta uudella seinäpinnalla.

Maalauksen jälkeen

Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne vedellä. Sulje purkki huolellisesti käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää

Älä kaada maalia tai lakkaa viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit keräyspisteeseen.

Onnea maalaamiseen!
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 188049
Väri Valkoinen
Tyyppi Pintamaali
Paino 10.75