Kattomaali 3 Talous 7L

7L, kiilto 3, sisämaali, vesiliukoinen
Tuotenumero: 188049
Paino: 10.75
Kattomaali on nopeasti kuivuva maali, joka soveltuu kuivien toissijaisten sisätilojen maalaukseen kuten autotalli, eteinen ja kellari.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
19 95 /kpl
kpl
Kattomaali 3 Talous 7L
Kattomaali on nopeasti kuivuva maali, joka soveltuu kuivien toissijaisten sisätilojen maalaukseen kuten autotalli, eteinen ja kellari. Se on tarkoitettu uusien tai aiemmin maalattujen kattojen maalaamiseen sisätiloissa.

HUOM! Maali ei sovellu käytettäväksi uusien puukattojen tai savun ja nikotiinin värjäämien kattojen maalaamiseen. Suosittelemme, että tällaiset pinnat maalataan ensin tarkoitukseen soveltuvalla pohjamaalilla.

Vinkkejä katon maalaamiseen sisätiloissa


Esityöt

Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Hyvät työvälineet ja huolellinen valmistelu luovat perustan onnistuneelle maalaustulokselle.

Huoneen lämpötila vaikuttaa olennaisesti lopputulokseen. Älä maalaa alle +5 asteen lämpötilassa. Muista suojata lattia ja huonekalut kunnolla ennen aloittamista.

Käytetään vain kuiville pinnoille.

Maalaaminen

Aloita maalaus aina rajaamalla ensin siveltimellä katonraja.

Sileään kattopintaan valitaan lyhytnukkainen tela. Karkeaan pintaan soveltuu paremmin pitkänukkainen tela. Mikäli katto tarvitsee toisen maalikerroksen maalaa uusi kerros poikittain edelliseen nähden. Viimeisen kerroksen tulisi aina olla kohti sitä ikkunaa, mistä tulee sisään eniten valoa.

Remontoidessasi koko huonetta, suosittelemme että katto maalataan ensin, ennen seinien tapetointia tai maalaamista. Näin vältyt mahdollisilta maalitahroilta uudella seinäpinnalla.

Maalauksen jälkeen

Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne vedellä. Sulje purkki huolellisesti käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää

Älä kaada maalia tai lakkaa viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit keräyspisteeseen.

Kuljetus ja varastointi

Viileässä ja kuivassa, suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilyvyydet vaihtelevat tuotekohtaisesti, kysy lisää myyjältä. Avattu pakkaus ei kestä pitkäaikaista säilytystä.

Onnea maalaamiseen!
Vaaralausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 188049
Tyyppi Pintamaali