Hanat

Meiltä löydät tyylikkäät ja edulliset keittiöhanat. Yksinkertaisella käden käännöksellä voit tehdä suuren parannuksen.

 

Uudista keittiösi keittiöhanalla

Joskus keittiön hanan vaihtaminen riittä, jotta saat keittiöön uuden ilmeen. Meillä on useita malleja eri näköisinä, joten voit löytää kotiisi jotain, joka sopii tyyliisi. Voit vapaasti lukea valikoimamme eri malleista ja valita haluamasi toiminnot. Valikoimastamme löydät myös tiskialtaat, jotka täydentävät kokonaisuuden.

 

Yksityiskohta, jolla on suuri vaikutus

Mitä tulee keittiön sisustukseen, voit käyttää mitä tahansa rahaa. Hyvä keittiöhana ei kuitenkaan ole kovin kallis, jos ostat sen meiltä. Sen lisäksi, että se voi olla hieno yksityiskohta, joka parantaa kokonaisuutta, hanoissamme on myös monia käteviä toimintoja. Meillä on esimerkiksi malleja, joissa on astianpesukoneen kytkin ja vaihtoehtoja energiansäästötoiminnoilla. Pitkällä aikavälillä voit säästää rahaa modernilla hanalla, koska säästät vettä ja pystyt usein säätelemään kuuman veden lämpötilaa.

 

Keittiön hana, jossa astianpesukoneen sulku

Astianpesukone vaatii määräysten mukaan sammutuksen työtason yläpuolella ja tämä voidaan ratkaista hanalla, jossa on astianpesukoneen sulku. Monet merkit julkaisevat hanansa kahtena versiona, joista toisessa on astianpesukoneen sulku ja toisessa ilman. Toiminto asennetaan yleensä sekoittimen pohjaan pienen nupin muodossa, joka katkaisee tai kytkee veden syötön astianpesukoneeseen. Syy, miksi astianpesukoneen vesi kannattaa sulkea, kun se ei ole käytössä, on kosteusvaurioiden välttäminen. Ilman tätä vakuutus voi olla mitätön. Astianpesukoneen veden saatavuus tulee aina katkaista, jos olet poistumassa pidemmäksi aikaa.

 

Osta keittiöhanat Byggmaxilta

Keittiön uusi hana voi olla kallis, mutta meiltä löydät edullisia laadukkaita tuotteita, jotka voit ostaa nopeasti ja kätevästi.

Näytä enemmän
Suodata

23 Tulokset

Järjestä
Harma
Musta
85  €
NGL
69  €
NGL
55  €
Decosteel
379  €
NGL
39  €
NGL
69  €
NGL
39  €
NGL
29  €
NGL
35  €
NGL
78  €
Decosteel
KEITTÖHANA STEEL CURVE D SAND DECOSTEEL
469  €
NGL
380  €
Harma
Musta
85  €
NGL
380  €
NGL
399  €
NGL
29  €
Decosteel
KEITTÖHANA STEEL EQUIP D DECOSTEEL
369  €
NGL
299  €
NGL
45  €
Decosteel
KEITTÖHANA STEEL MOOD SHADOW D DECOSTEEL
519  €
NGL
29  €
NGL
49  €
NGL
29  €