Klinkkeri Amarante Circles

Koristekuvio, kiiltävä, 9 kpl/pkt, paksuus 0,9 cm, 1,62m2
Tuotenumero: 6751021
Paino: 21.28
Harmaa klinkkerilaatta, koko 30x60 cm. Kulutuskestävyysluokka 3. Huom! Pakkaus sisältää 9 harmaata kuvioitua laattaa, joka on noin 1,62 m2, ei 9 m2.
Saatavilla Verkossa
Vain vähän varastossa
Lähetetään
10-15 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
50 50 /m2
kpl
Klinkkeri Amarante Circles
Harmaa klinkkerilaatta, koko 30x60 cm. Kulutuskestävyysluokka 3. Pakkaus sisältää 9 harmaata kuvioitua laattaa.

Tiedot

Kaakelit ovat savesta poltettuja keraamisia laattoja. Tärkein ero klinkkerin ja kaakelin välillä on niiden huokoisuus: materiaalina klinkkeri on kaakelia huomattavasti tiiviimpää. Tämän vuoksi klinkkeri on kaakelia kestävämpi materiaali ja kestää paremmin esimerkiksi kulutusta, pakkasta ja kemikaaleja.

Klinkkerejä voi käyttää seinä- ja lattialaattoina toisin kuin monia kaakeleita. Kylpyhuoneeseen tarvittavan materiaalin määrää laskettaessa kannattaa varata 10 % ylimääräistä, jotta materiaali ei varmasti lopu kesken.

Kulutuskestävyysluokka

Kulutuskestävyys ilmoitetaan seuraavalla neliportaisella asteikolla (2–5):
Luokka 2 – Klinkkerilaatta soveltuu sisätiloihin, joissa laatta ei altistu kovalle kulutukselle, esimerkiksi kylpyhuoneeseen.
Luokka 3 – Klinkkerilaatta soveltuu sisätiloihin, joissa laatta altistuu suhteellisen kovalle kulutukselle, esimerkiksi kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen ja terassille.
Luokka 4 – Klinkkerilaatta soveltuu tiloihin, joissa laatta altistuu kovalle kulutukselle, esimerkiksi toimistoihin ja kokoustiloihin.
Luokka 5 – Klinkkerilaatta soveltuu tiloihin, joissa laatta altistuu erittäin kovalle kulutukselle, esimerkiksi myymälöihin ja muihin vilkkaassa käytössä oleviin tiloihin.

Liukkaudenestoluokka

Liukkaudenestoluokka (R9–R11) ilmaisee laatan liukkauden: mitä korkeampi luku, sitä karheampi pinta.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero Ei
Liukastumisen esto Nej
Tavaramerkki Cersanit
DIY Category Houses & Holiday houses