Kokolattiamatto Aspera Vaaleanharmaa

Harmaa, 10 m2, polypropeeni, 250 x 400 cm
Tuotenumero: 653109
Paino: 11.3
Kokolattiamatot ovat nykyaikaisia ja kulutusta kestäviä. Hotelleissa, teattereissa, elokuvateattereissa ja konttoreissa käytetään usein kokolattiamattoja, koska ne kestävät kulutusta, vaimentavat melua ja luovat lämpimän vaikutelman.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
10-15 arkipäivät sisällä
16 50 /m2
kpl
Kokolattiamatto Aspera Vaaleanharmaa
Kokolattiamatot ovat nykyaikaisia ja kulutusta kestäviä. Hotelleissa, teattereissa, elokuvateattereissa ja konttoreissa käytetään usein kokolattiamattoja, koska ne kestävät kulutusta, vaimentavat melua ja luovat lämpimän vaikutelman. Kokolattiamatto tekee lattiasta pehmeän ja lämpimän paljaille jaloille. Kokolattiamatot sopivat useimpiin huoneisiin paitsi keittiöön, kylpyhuoneeseen ja eteiseen.

Maton leveys on 4 m. Se on vakioleveys, jota useimmat mattovalmistajat tarjoavat. Jos neljän metrin leveys ei riitä, mattoa voi jatkaa. Liitoksesta voi tehdä melkein näkymättömän ja pienellä suunnittelulla sen voi sijoittaa siten, että se näkyy mahdollisimman vähän. Mittaa huoneen seinät. Tilausta tehdessäsi, käytä lähtökohtana pisintä mittaa ja lisää vähintään 5 cm. HUOM! Katso asennusohjetta!

Aspera on matala ja kova silmukkanukkamatto, jossa on hieman meleerattu väritys. Se sopii erityisen hyvin ulkotiloihin, joiden on oltava helposti puhdistettavia ja joihin kohdistuu ajoittain hieman kovempaa kulutusta. Kotikonttoriin, kellariverstaaseen, käytävään, portaikkoon tai vaikka veneeseen tai asuntovaunuun.

Asennus

Kokolattiamatto on helppo asentaa, ja se tekee huoneesta nopeasti uuden ja kodikkaan tuntuisen. Lattian on oltava tasainen, puhdistettu ja pölytön. Rullaa matto auki ja leikkaa se huoneen muotoon. Teippaa se kaksipuolisella mattoteipillä kynnysten vierestä, joistakin kohtaa reunoilta ja joistakin kohtaa keskeltä.

Hoito

Matto tulee imuroida vähintään kerran viikossa mielellään pölynimurilla, jossa on harjasuulake. Tahrat kannattaa pestä mahdollisimman nopeasti, jotta ne eivät jää pysyviksi. Matto tulee pestä kerran vuodessa. Mattoliikkeet vuokraavat mattopesureita.

Klikkaa tästä tilataksesi lattianäyte
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero MAX003LG10
Pontattu Ei
Tavaramerkki Fibertrone
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Ei