Kokolattiamatto Aspera Siniharmaa

Siniharmaa, useita kokoja
Tuotenumero: 653275
Kokolattiamatot ovat nykyaikaisia ja kulutusta kestäviä. Hotelleissa, teattereissa, elokuvateattereissa ja toimistoissa käytetään usein kokolattiamattoja, koska ne kestävät kulutusta, vaimentavat melua ja luovat lämpimän vaikutelman.
Näytä enemmän
Koko:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kokolattiamatto Aspera Siniharmaa

Kokolattiamatot ovat nykyaikaisia ja kulutusta kestäviä. Hotelleissa, teattereissa, elokuvateattereissa ja toimistoissa käytetään usein kokolattiamattoja, koska ne kestävät kulutusta, vaimentavat melua ja luovat lämpimän vaikutelman. Kokolattiamatto tekee lattiasta pehmeän ja lämpimän paljaille jaloille. Kokolattiamatot sopivat useimpiin kodin huoneisiin paitsi keittiöön, kylpyhuoneeseen ja eteiseen ulko-oven läheisyyteen.

Aspera on matala ja kova silmukkanukkamatto, jossa on hieman meleerattu väritys. Se sopii erityisen hyvin tiloihin, joiden on oltava helposti puhdistettavia ja joihin kohdistuu ajoittain hieman kovempaa kulutusta. Kotitoimistoon, kellariverstaaseen, käytävään, portaikkoon tai vaikka veneeseen tai asuntovaunuun.

Kokolattiamaton asennus

Kokolattiamatto on helppo asentaa, ja se tekee huoneesta nopeasti uuden ja kodikkaan tuntuisen. Lattian on oltava tasainen, puhdistettu ja pölytön. Rullaa matto auki ja leikkaa se huoneen muotoiseksi. Teippaa se kaksipuolisella mattoteipillä kynnysten vierestä, joistakin kohtaa reunoilta ja joistakin kohtaa keskeltä.

Kokolattiamatot voidaan myös liimata kauttaaltaan erityisellä lattialiimalla, mutta tämän työn suorittamisessa tarvitaan ammattilaisen apua.
Lue lisää kokolattiamaton asennuksesta Asennusohjeistamme alla.

Vahingon sattuessa

Jos mattoon tulee tahra, on hyvä, että tiedät, miten sinun tulee toimia. Siksi meillä on muutamia käytännön vinkkejä ja neuvoja, kuinka käsittelet erilaisia tahroja.
Lue lisää kohdasta Vahingon sattuessa.

Hoito

Kokolattiamattojen huolto on helppoa ja ne kestävät pitkään, jos niitä hoidetaan säännöllisesti.

- Imuroi matto vähintään kerran viikossa. Saat puhdistettua pölyn perusteellisemmin, kun käytä pölynimurin harjasuulaketta.
- Poista tahrat välittömästi.
- Pese matto kerran vuodessa. Voit vuokrata tarvittavat pesuvälineet lähimmästä mattoliikkeestä.

Monet ovat sitä mieltä, että hyvin hoidettu kokolattiamatto on hygieenisempi vaihtoehto kuin muut lattiamateriaalit, sillä se sitoo ilmassa leijuvaa pölyä, joka on helppo imuroida pois matosta.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero MAX003BGR10
Tavaramerkki Fibertrone