Kokolattiamatto Bianca Harmaa

10m2, 2500x4000x17mm, Harmaa
Tuotenumero: 653296
Paino: 26.1
Bianca-matossa on paksu ja tuuhea nukka, joten se lisää huoneeseen mukavuutta ja kodikkuutta. Matto on uskomattoman pehmeä, ja lisäksi se myös hohtaa miellyttävästi.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
5-10 arkipäivät sisällä
34 95 /m2
kpl
Kokolattiamatto Bianca Harmaa
Bianca-matossa on paksu ja tuuhea nukka, joten se lisää huoneeseen mukavuutta ja kodikkuutta. Matto on uskomattoman pehmeä, ja lisäksi se myös hohtaa miellyttävästi. Koostumuksensa ansiosta matossa näkyy erilaisia kauniita vivahteita riippuen siitä, mistä kulmasta sitä katsellaan. Matto on saatavilla kahdessa trendikkäässä harmaan sävyssä.

Nukan materiaali on 100 % polypropyleeniä. Polypropyleeni on synteettinen kuitu, jolla on alhainen imukyky, joten tahrat eivät tartu nukkaan helposti. Lisäksi mahdolliset tahrat on helppo puhdistaa. Mattoa voidaan käyttää lattialämmityksellä varustetulla lattialla ja sen antistaattinen.

Nukan paksuus: 15,5 mm
Kokonaispaksuus: 17 mm
Paloluokitus: Efl = palonkestävä
Nukka sisään-/ulospäin: Matto toimitetaan rullattuna nukka sisäänpäin.

Asennus

Kokolattiamatto on helppo asentaa, ja se tekee huoneesta nopeasti uuden ja kodikkaan tuntuisen. Lattian on oltava tasainen, puhdistettu ja pölytön. Rullaa matto auki ja leikkaa se huoneen muotoiseksi. Teippaa se kaksipuolisella mattoteipillä kynnysten vierestä, joistakin kohtaa reunoilta ja joistakin kohtaa keskeltä.

Maton leveys on 4 metriä. Tämän on vakioleveys, jota useimmat mattovalmistajat tarjoavat. Jos 4 metrin leveys ei riitä, mattoa voidaan jatkaa. Liitoksesta voi tehdä melkein näkymättömän ja pienellä suunnittelulla sen voi sijoittaa siten, että se näkyy mahdollisimman vähän.
HUOM! Katso asennusohje!

Kokolattiamatot voidaan myös liimata erityisellä lattialiimalla. Tämän työn suorittamisessa tarvitaan kuitenkin mattoasentajan apua.

Hoito

Imuroi matto vähintään kerran viikossa mielellään pölynimurilla, jossa on harjasuulake. Poista tahrat mahdollisimman nopeasti, jotta ne eivät jää pysyviksi. Pese matto kerran vuodessa. Mattoliikkeet vuokraavat mattopesureita.

Vahingon sattuessa

Jos mattoon tulee tahra, on hyvä, että tiedät, miten sinun tulee toimia. Siksi meillä on muutamia käytännön vinkkejä ja neuvoja, kuinka käsittelet erilaisia tahroja.
Lue lisää kohdasta Vahingon sattuessa.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero MAX014GRE10
Tavaramerkki Fibertrone