Kokolattiamatto Glamour Liuskekivi

Liuskekivi, useita kokoja
Tuotenumero: 653138
Paino: 21
Glamour-kokolattiamatto vaimentaa kodin ääniä ja tuo ilmapiiriin levollisuutta.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
5-10 arkipäivät sisällä
29 95 /m2
kpl
Kokolattiamatto Glamour Liuskekivi
Glamour on kokolattiamatto, joka luo lämpimän, ylellisen ja kodikkaan tunnelman. Nukan paksuus on 12 mm, mikä tekee matosta miellyttävän jaloille. Nukka on tuuhea ja paksu, ja sen hieno kiilto ja hohto tuovat valoisuutta huoneeseen. Glamour-kokolattiamatto vaimentaa kodin ääniä ja tuo ilmapiiriin levollisuutta.

Valikoiman huolella valitut värisävyt ovat pehmeitä, lämpimiä ja nykyaikaisia. Nukka on 100-prosenttista polypropeenia. Polypropeeni on synteettinen kuitu, jonka imukyky on alhainen. Tämän ansiosta tahrat eivät tartu helposti nukkaan. Jos mattoon kuitenkin tulee tahra, se on helppo poistaa. Mattoa voi käyttää lattialämmityksellä varustetulla lattialla, ja sitä voi käyttää myös kellarissa, sillä se hengittää.

Matto voidaan asentaa lattialämmityksellä varustetulle lattialle, ja se on antistaattinen.

Nukan paksuus: 12 mm
Kokonaispaksuus: 14 mm
Paloluokitus: Efl = palonkestävä
Nukka sisään-/ulospäin: Lattia toimitetaan rullattuna nukka sisäänpäin
Käyttökohteet: Koti, toimisto ym. kohteet, joissa kulkua on melko vähän

Asennus

Kokolattiamatto on helppo asentaa, ja se tekee huoneesta nopeasti uuden ja kodikkaan tuntuisen. Lattian on oltava tasainen, puhdistettu ja pölytön. Rullaa matto auki ja leikkaa se huoneen muotoon. Teippaa se kaksipuolisella mattoteipillä kynnysten vierestä, joistakin kohtaa reunoilta ja joistakin kohtaa keskeltä.

Maton leveys on 4 m. Tämä on vakioleveys, jota useimmat mattovalmistajat tarjoavat. Jos 4 metrin leveys ei riitä, mattoa voi jatkaa. Liitoksesta voi tehdä melkein näkymättömän ja pienellä suunnittelulla sen voi sijoittaa siten, että se näkyy mahdollisimman vähän.HUOM! Katso asennusohje!

Hoito

Matto tulee imuroida vähintään kerran viikossa mielellään pölynimurilla, jossa on harjasuulake. Tahrat kannattaa poistaa mahdollisimman nopeasti, jotta ne eivät jää pysyviksi. Matto tulee pestä kerran vuodessa. Mattoliikkeet vuokraavat mattopesureita.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero MAX008SK14
Tavaramerkki Fibertrone