Kokolattiamatto Platina Tummanharmaa

10m2, 2500x4000x19mm, Tummanharmaa
Tuotenumero: 653305
Kaunis ja tuuhea Platina-kokolattiamatto on laadukas ja lisää kotiisi miellyttävää kodikkuutta. Maton nukka on uskomattoman tuuhea, paksu ja pehmeä.
Näytä enemmän
Koko:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kokolattiamatto Platina Tummanharmaa

Kaunis ja tuuhea Platina-kokolattiamatto on laadukas ja lisää kotiisi miellyttävää kodikkuutta. Maton nukka on uskomattoman tuuhea, paksu ja pehmeä. Tämä matto lisää kotiisi arjen luksusta, ja pehmeät harmaat värisävyt sopivat jokaiseen nykyaikaiseen sisustukseen.

Nukan materiaali on 100 % polypropyleeniä. Polypropyleeni on synteettinen kuitu, jolla on alhainen imukyky, joten tahrat eivät tartu nukkaan helposti. Lisäksi mahdolliset tahrat on helppo puhdistaa. Mattoa voidaan käyttää lattialämmityksellä varustetulla lattialla ja sen antistaattinen.

Nukan paksuus: 17 mm
Kokonaispaksuus: 19 mm
Paloluokitus: Efl = palonkestävä
Nukka sisään-/ulospäin: Matto toimitetaan rullattuna nukka sisäänpäin.

Asennus

Kokolattiamatto on helppo asentaa, ja se tekee huoneesta nopeasti uuden ja kodikkaan tuntuisen. Lattian on oltava tasainen, puhdistettu ja pölytön. Rullaa matto auki ja leikkaa se huoneen muotoiseksi. Teippaa se kaksipuolisella mattoteipillä kynnysten vierestä, joistakin kohtaa reunoilta ja joistakin kohtaa keskeltä.

Maton leveys on 4 metriä. Tämän on vakioleveys, jota useimmat mattovalmistajat tarjoavat. Jos 4 metrin leveys ei riitä, mattoa voidaan jatkaa. Liitoksesta voi tehdä melkein näkymättömän ja pienellä suunnittelulla sen voi sijoittaa siten, että se näkyy mahdollisimman vähän.
HUOM! Katso asennusohje!

Kokolattiamatot voidaan myös liimata erityisellä lattialiimalla. Tämän työn suorittamisessa tarvitaan kuitenkin mattoasentajan apua.

Hoito

Imuroi matto vähintään kerran viikossa mielellään pölynimurilla, jossa on harjasuulake. Poista tahrat mahdollisimman nopeasti, jotta ne eivät jää pysyviksi. Pese matto kerran vuodessa. Mattoliikkeet vuokraavat mattopesureita.

Vahingon sattuessa

Jos mattoon tulee tahra, on hyvä, että tiedät, miten sinun tulee toimia. Siksi meillä on muutamia käytännön vinkkejä ja neuvoja, kuinka käsittelet erilaisia tahroja.
Lue lisää kohdasta Vahingon sattuessa.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero MAX016DGR10
Tavaramerkki Fibertrone