Kokolattiamatto Tivoli Antrasiitti

Antrasiitti, useita kokoja
Tuotenumero: 653164
Tivoli on yksivärinen matto, jossa on leikattu pehmeä nukka. Se sopii erittäin hyvin tiloihin, joihin halutaan mukavuutta, nykyaikainen sisustus ja lämmin, kodikas tunnelma.
Näytä enemmän
Koko:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kokolattiamatto Tivoli Antrasiitti

Tivoli-kokolattiamatto, nukka polypropeenia. Nukka on leikattu, mikä tarkoittaa, että kuidut leikataan saman korkuisiksi valmistuksen aikana. Tämän ansiosta matto on tuuhea ja pehmeä. Matto on yksivärinen, mutta sen varjostukset tekevät pinnasta eloisan ja hohtavan. Matto on käsitelty antistaattisesti, ja se on palonkestävä. Mattoa voi käyttää lattialämmityksellä varustetulla lattialla, ja sitä voi käyttää myös kellarissa, sillä se hengittää.

Tivoli on yksivärinen matto, jossa on leikattu pehmeä nukka. Se sopii erittäin hyvin tiloihin, joihin halutaan mukavuutta, nykyaikainen sisustus ja lämmin, kodikas tunnelma. Makuuhuoneeseen, TV-huoneeseen, olohuoneeseen tai vaikka lasten leikkihuoneeseen. Nukan paksuus: 10 mm
Kokonaispaksuus: 12 mm
Paloluokitus: Efl = palonkestävä
Nukka sisään-/ulospäin: Lattia toimitetaan rullattuna nukka sisäänpäin
Käyttökohteet: Koti, toimisto ym. kohteet, joissa kulkua on melko vähän
Äänenvaimennus: Tivoli Matto – kaikki värit- ääntä vaimentava vaikutus on testattu ja äänen absorption mittaustulos on 23 dB.

Asennus

Kokolattiamatto on helppo asentaa, ja se tekee huoneesta nopeasti uuden ja kodikkaan tuntuisen. Lattian on oltava tasainen, puhdistettu ja pölytön. Rullaa matto auki ja leikkaa se huoneen muotoon. Teippaa se kaksipuolisella mattoteipillä kynnysten vierestä, joistakin kohtaa reunoilta ja joistakin kohtaa keskeltä.

Maton leveys on 4 m. Tämä on vakioleveys, jota useimmat mattovalmistajat tarjoavat. Jos 4 metrin leveys ei riitä, mattoa voi jatkaa. Liitoksesta voi tehdä melkein näkymättömän ja pienellä suunnittelulla sen voi sijoittaa siten, että se näkyy mahdollisimman vähän.HUOM! Katso asennusohje!

Hoito

Matto tulee imuroida vähintään kerran viikossa mielellään pölynimurilla, jossa on harjasuulake. Tahrat kannattaa poistaa mahdollisimman nopeasti, jotta ne eivät jää pysyviksi. Matto tulee pestä kerran vuodessa. Mattoliikkeet vuokraavat mattopesureita.
Valmistettu 100-prosenttisesti synteettisestä materiaalista ja on homeenkestävä. Matto kestää kosteutta, mutta sitä ei saa kastella säännöllisesti läpi asti, sillä tämä voi heikentää ominaisuuksia.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero MAX001AN10
Tavaramerkki Fibertrone