Kokolattiamatto Tivoli Turkoosi

10m2, 2500x4000x12mm, Turkoosi
Tuotenumero: 653278
Paino: 17.7
Tivoli-kokolattiamatto, jonka nukka on polypropyleeniä. Nukka on leikattu, mikä tarkoittaa, että kuidut leikataan saman korkuisiksi valmistuksen aikana. Tämän ansiosta matto on tuuhea ja pehmeä. Matto on yksivärinen, mutta sen varjostukset tekevät pinnasta eloisan ja hohtavan.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
5-10 arkipäivän sisällä
22 95 /m2
kpl
Kokolattiamatto Tivoli Turkoosi
Tivoli-kokolattiamatto, jonka nukka on polypropyleeniä. Nukka on leikattu, mikä tarkoittaa, että kuidut leikataan saman korkuisiksi valmistuksen aikana. Tämän ansiosta matto on tuuhea ja pehmeä. Matto on yksivärinen, mutta sen varjostukset tekevät pinnasta eloisan ja hohtavan. Matto on käsitelty antistaattisesti, ja se on palonkestävä. Mattoa voi käyttää lattialämmityksellä varustetulla lattialla, ja sitä voi käyttää myös kellarissa, sillä se ”hengittää”.

Kokolattiamatot ovat nykyaikaisia ja kulutusta kestäviä. Hotelleissa, teattereissa, elokuvateattereissa ja toimistoissa käytetään usein kokolattiamattoja, koska ne kestävät kulutusta, vaimentavat melua ja luovat lämpimän vaikutelman. Kokolattiamatto tekee lattiasta pehmeän ja lämpimän paljaille jaloille. Kokolattiamatot sopivat useimpiin kodin huoneisiin paitsi keittiöön, kylpyhuoneeseen ja eteiseen ulko-oven läheisyyteen.

Kokolattiamaton asennus

Kokolattiamatto on helppo asentaa, ja se tekee huoneesta nopeasti uuden ja kodikkaan tuntuisen. Lattian on oltava tasainen, puhdistettu ja pölytön. Rullaa matto auki ja leikkaa se huoneen muotoiseksi. Teippaa se kaksipuolisella mattoteipillä kynnysten vierestä, joistakin kohtaa reunoilta ja joistakin kohtaa keskeltä.

Kokolattiamatot voidaan myös liimata kauttaaltaan erityisellä lattialiimalla, mutta tämän työn suorittamisessa tarvitaan ammattilaisen apua.

Lue lisää kokolattiamaton asennuksesta Asennusohjeistamme alla.

Vahingon sattuessa

Jos mattoon tulee tahra, on hyvä, että tiedät, miten sinun tulee toimia. Siksi meillä on muutamia käytännön vinkkejä ja neuvoja, kuinka käsittelet erilaisia tahroja.
Lue lisää kohdasta Vahingon sattuessa.

Hoito

Kokolattiamattojen huolto on helppoa ja ne kestävät pitkään, jos niitä hoidetaan säännöllisesti.

- Imuroi matto vähintään kerran viikossa. Saat puhdistettua pölyn perusteellisemmin, kun käytä pölynimurin harjasuulaketta.
- Poista tahrat välittömästi.
- Pese matto kerran vuodessa. Voit vuokrata tarvittavat pesuvälineet lähimmästä mattoliikkeestä.

Monet ovat sitä mieltä, että hyvin hoidettu kokolattiamatto on hygieenisempi vaihtoehto kuin muut lattiamateriaalit, sillä se sitoo ilmassa leijuvaa pölyä, joka on helppo imuroida pois matosta.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero MAX001TUR10
Tavaramerkki Fibertrone