Miten Byggmax on valmistautunut koronavirukseen (COVID-19)?

 

Byggmax seuraa koronavirustilannetta jatkuvasti ja noudattaa viranomaisten asettamia ohjeita. Teemme kaikkemme, jotta myymälöissämme olisi turvallista asioida. 

Henkilökunta ja hygienia 

Meille on tärkeintä sekä asiakkaiden, että henkilökunnan hyvinvointi ja turvallisuus. Huolehdimme myymälöidemme puhtaanapidosta ja puhdistamme erityistarkkuudella pintoja, joihin henkilökunta ja asiakkaat koskevat. Pinnat puhdistetaan useita kertoja päivässä. 

Seuraamme erityistarkkuudella henkilökunnan terveydentilaa. Henkilökuntamme on ohjeistettu tehostettuun käsihygieniaan ja tarjoamme myös asiakkaillemme mahdollisuuden puhdistaa kädet myymälävierailun aikana. 

Turvaväli ja asiointi myymälässä 

Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan muut asiakkaamme ja henkilökuntamme pitämällä heihin turvaväliä. Suosittelemme lähimaksun käyttöä kassalla ja pyydämme välttämään käteisellä maksua.
Noutopihallamme on reilusti tilaa asioida. Se on selkeästi opastettu ja itsepalvelulla toimiva, jolloin kontakti muihin ihmisiin on vältettävissä. 
Sisämyymälämme ovat suhteellisen pieniä, joten niissä on nopea tehdä ostoksia. Myös niissä on helppo asioida itsenäisesti, jolloin kontakti muihin ihmisiin jää minimiin. 
Jotta kassoilla asioiminen olisi mahdollisimman turvallista, olemme asentaneet kassapisteille pleksilasit asiakkaiden ja henkilökunnan välille pisaratartunnan estämiseksi. Kassa-alueilla on myös lattiateipit, jotka auttavat pitämään sopivan turvavälin jonottaessa.

Verkkokaupan asiointi 

Koronaviruksen aikana verkkokauppatilausten määrä on kasvanut roimasti. Byggmax on nyt kasvattanut verkkokaupan päivittäistä tilauskapasiteettia.  
Mikäli et halua asioida myymälöissämme, voit helposti tilata rakennustarvikkeet kotiovelle. Toimitusaika on n. 1-2 päivää myymälätuotteille. Voit myös käyttää kätevää Klikkaa & Nouda –palveluamme, jolloin noudat valmiiksi kerätyn tilauksen myymälästä. Lue lisää palvelusta tästä. 

Lisätietoa  
Haluatko lisätietoa siitä, miten Byggmax valmistautuu koronavirukseen? Olethan pikimmiten yhteydessä asiakaspalveluumme, katso yhteystiedot tästä.