Kuullote kirkas Kirkas

0,9L
Tuotenumero: 190109
Paino: 1
Alkydisideainepohjainen, vesiohenteinen, valon ja säänkestävä puunkäsittelyaine, joka imeytyy puuhun. Soveltuu sahatuille ja höylätyille pinnoille, hirsipinnoille sekä painekyllästetyille puupinnoille ulkona.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Available Verkossa
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
11 90 /kpl
kpl
Kuullote kirkas Kirkas
Alkydisideainepohjainen, vesiohenteinen, valon ja säänkestävä puunkäsittelyaine, joka imeytyy puuhun. Soveltuu sahatuille ja höylätyille pinnoille, hirsipinnoille sekä painekyllästetyille puupinnoille ulkona. Käyttö muuhun tarkoitukseen tai vastoin ohjeita kielletty.

Tekniset tiedot

- Esikäsittely: Uudet käsittelemättömät pinnat: Harjaa puhtaaksi pölystä ja liasta. Puhdista oksakohdat pihkasta. Pese homehtuneet pinnat Ilves Julkisivu- ja homepesuaineella. Huuhtele hyvin. Aikaisemmin puunsuojalla käsitellyt pinnat: Poista irtonainen aines kaapimalla ja/tai teräsharjalla.
- Työtapa: Sively tai upotus. Ei saa käyttää suorassa auringonpaisteessa. Sekoita hyvin ennen käyttöä sekä käytön aikana.
- Riittoisuus: Sahalauta 5–8 m2/l, höylälauta ja hirsipinta 7–10 m2/l.
- Kuivumisaika: Kosketuskuiva 6 h, läpikuiva 2–4 vrk.
- Ohenne ja työvälineiden pesu: Vesi.
- Työskentelyolosuhteet: Maalattavan pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Lämpötila vähintään + 5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.
- Varastointi: Viileässä ja kuivassa tilassa. Kestää kylmävarastoinnin ja -kuljetuksen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Ilves-maalit