Löytöpalkkio

löytöpalkkio

Etsimme uusia liikepaikkoja Suomesta laajentaaksemme myymäläverkostoa – lupaamme 5 000 euron vinkkipalkkion

Etsimme uusia liikepaikkoja eri paikkakunnilta ympäri Suomea. Uuden myymälän perustamiseen johtaneesta vinkistä on vinkin antajalle luvassa 5 000 euron palkkio. Pidemmän aikavälin tavoitteenamme on kasvaa 20–25 myymälän verkostoksi Suomessa.

Olemme avanneet tänä vuonna (2018) Suomeen jo kaksi uutta myymälää, Riihimäelle sekä Kokkolaan, osana yrityksemme uutta kasvustrategiaa. Tavoitteenamme on edelleen laajentaa myymäläverkostoa ja etsimme nyt uusille myymälöille sopivia kiinteistöjä eri puolilta Suomea. Lupaamme maksaa 5 000 euron löytöpalkkion kiinteistöstä vinkanneelle, jos Byggmax perustaa kyseiseen kohteeseen uuden myymälän. Paikkavinkin voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Etsimme valmiita, tarpeisiimme sopivia kiinteistöjä vuokralle. Lupaavia liikepaikkoja etsitään ennen kaikkea seuraavilta alueilta: Forssa, Hämeenlinna, Jyväskylä, Järvenpää, Kaskinen, Kuopio, Lohja, Mikkeli, Närpiö, Kristiinankaupunki, Parainen, Tammisaari, Uusikaupunki sekä pääkaupunkiseutu. 

Tonttien pinta-alan tulee olla 8 000–10 000 neliömetriä ja rakennusten yhteispinta-alan (myymälä ja kylmähalli) enintään 2 500 neliömetriä

Palkkio annetaan vinkin ensimmäisenä antaneelle henkilölle ja ehtona on, että kiinteistö on Byggmaxille ennestään tuntematon. Kiinteistön omistajalle, joka vuokraa tai myy kiinteistön meille, ei palkkiota makseta erikseen, vaan se on osa vuokra- tai myyntihintaa. Luonnollisten henkilöiden tulee maksaa palkkiosta normaali vero, Byggmax vastaa lakisääteisistä työnantajamaksuista.