Lamellgardin Lux Vanilj Skånska Byggvaror

Finns i flera bredder
Tuotenumero: 647596
Lamellgardiner är det självklara valet när du vill kunna anpassa insynen och skydda mot sol. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i ditt uterum så passar lamellgardiner perfekt. Dra för när du önskar och vinkla dem för att få bästa skyddet mot både sol och insyn. Lamellgardiner reglerar även rumstemperaturen vilket kan vara skönt under varma sommardagar.
Näytä enemmän
Leveys:
st
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Lamellgardin Lux Vanilj Skånska Byggvaror

Lamellgardiner är det självklara valet när du vill kunna anpassa insynen och skydda mot sol. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i ditt uterum så passar lamellgardiner perfekt. Dra för när du önskar och vinkla dem för att få bästa skyddet mot både sol och insyn. Lamellgardiner reglerar även rumstemperaturen vilket kan vara skönt under varma sommardagar. Lamellgardinerna finns i flera snygga färger och har en stilren design som blir en trevlig del av din heminredning. De är av hög kvalitet och är OEKO-TEX ®certifierade vilket innebär att vävarna inte innehåller några hälsoskadliga kemikalier. De är dessutom av återvunnen polyester.

Gardinerna är enkla att montera och regleras i små steg genom en drag och -vridstång vilket ger dig full kontroll på ljusinsläppet och insynen. Den vita skenan bygger ut 12 cm från väggen inklusive sitt väggfäste.

Få den rätta känslan i rummet med en ljus lamellgardin som ger rummet en fin lyster genom att den reflekterar bort de starkaste solstrålarna. På grund av den ljusa vävens reflekterande egenskaper kommer vävens kulör påverka ljusets ton. En ljus väv ger rummet ett klart vitt ljus och vävar i beige kulör ger rummet en varmare behaglig ton. LUX Vanilj är en kombination av dessa som ger en varm ljus ton i hela rummet, en riktigt klassiker i många vackra hem.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Skånska Byggvaror
Tavarantoimittajan tuotenumero 506928