Laminaatti Oak Mammoth Dynamic Grey 8mm

8mm, Oak mammoth grey, AC4/32, 2,0576m2/pkt
Tuotenumero: 13789
Paino: 14.08
Laadukkaan laminaattilattian Mammoth Grey Ek -väritys antaa huoneelle trendikkään, vaalean ilmeen. Kapeahkoissa laudoissa on viisteet joka sivulla, mikä korostaa luonnollista vaikutelmaa.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
9 95 /m2
kpl
Laminaatti Oak Mammoth Dynamic Grey 8mm
Dynamic on 1-sauvainen ja 8 mm laminaattilattia, jonka värinä on käytännöllinen Mammoth Grey -harmaa tammi. Se antaa huoneelle raikkaan ja trendikkään ilmeen. Laudat ovat kapeahkot ja niissä on viisteet joka sivulla, mikä korostaa luonnollista vaikutelmaa. Dynamic on laadukas lattia, jolla on 15 vuoden takuu.

Lattialautojen mitat: 1286 x 160 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Dynamic-laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13789
Sävy Keskitumma
Click-lukkopontti Click
Pintarakenne Sileä
Lattia kuvio 1-stav
Laatu Luokka 32
Tyyli Tammi
Tavaramerkki Classen