Laminaatti Dynamic Musta Tammi 8mm KL32

8mm, Oak truffle black, AC4/32, 2,0576m2/pkt,
Tuotenumero: 13779
Paino: 14.23
Dynamic on helposti asennettava, tumman tammen värinen laminaattilattia. Laudoissa on viistotut sivut ja hieman kapeampi malli, mikä korostaa puulattian vaikutelmaa.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
12 95 /kpl
kpl
Laminaatti Dynamic Musta Tammi 8mm KL32
Lämminhenkinen Dynamic on luonnollinen, tumman tammen värinen laminaattilattia. Rustiikkisessa lankkulattiassa on kiillotettu ja sileä pinta, joka tuntuu miellyttävältä jalan alla. Laudoissa on kapeahko, 16 cm leveä malli ja viistotut reunat, mikä korostaa vaikutelmaa aidosta puulattiasta.

Lattialautojen mitat: 1286 x 160 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Grey Basalt -laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Lattian alle kannattaa asentaa sähkökäyttöinen tai vesikiertoinen lattialämmitys. Se vähentää energiankulutusta ja lämmittää talvella kylmiä varpaita. Sähköisen lattialämmityksen lämpötila ei saa olla yli 27 °C.
Takuu: 15 vuotta
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13779
Laatuluokka Luokka 32
Sävy Tumma
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Pintarakenne Sileä
DIY Category Houses & Holiday houses