Laminaatti Elite XXL Tammi 8mm KL32

8mm, AC4/32, megaloc, 2,114m2/pkt
Tuotenumero: 137100
Paino: 23.04
Laadukas rustiikkinen lattia tammijäljitelmää. Laminaattilattia Tammi XXL on 1-sauvainen ja 8 mm paksu helposti asennettava tammilaminaattilattia.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
14 95 /kpl
kpl
Laminaatti Elite XXL Tammi 8mm KL32
Laadukas rustiikkinen lattia tammijäljitelmää. Laminaattilattia Tammi XXL on 1-sauvainen ja 8 mm paksu helposti asennettava tammilaminaattilattia. Erittäin pitkät ja leveät laudat nopeuttavat ja helpottavat asennusta, mikä on eduksi etenkin isoissa huoneissa. Lautojen reunoissa on viisteet.

Lattialautojen mitat: 2175 x 243 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Takuu: 15 vuotta
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 137100
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Megaloc
DIY Category Houses & Holiday houses