Laminaatti Tammi Elite XXL Tuhka 8mm

8mm, AC4/32, megaloc, 2,114m2/pkt
Tuotenumero: 137101
Paino: 15
Vaaleanharmaa Select XXL on ainutlaatuinen laminaatti, jossa ei ole oksajälkiä. Laminaattilattia Tuhka Select XXL on 1-sauvainen ja 8 mm paksu helposti asennettava tammilaminaattilattia.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
15 95 /m2
kpl
Laminaatti Tammi Elite XXL Tuhka 8mm
Vaaleanharmaa Select XXL on ainutlaatuinen laminaatti, jossa ei ole oksajälkiä. Laminaattilattia Tuhka Select XXL on 1-sauvainen ja 8 mm paksu helposti asennettava tammilaminaattilattia. Erittäin pitkät ja leveät laudat nopeuttavat ja helpottavat asennusta, mikä on eduksi etenkin isoissa huoneissa. Lautojen reunoissa on viisteet.

Lattialautojen mitat: 2175 x 243 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Takuu: 15 vuotta
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 137101
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Megaloc
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Ei