Laminaatti Gallary 1-sauvainen

AC4, 8mm, 2,00m2/pkt
Tuotenumero: 651556
Paino: 14.1
Gallery on 1-sauvainen ja 8 mm paksu helposti asennettava upea laminaattilattia. Valkoinen puulattia on lankkumallinen ja sen lautojen kaikissa reunoissa on viisteet. Laadukkaan lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
3-4 viikot
32 86 /kpl
kpl
Laminaatti Gallary 1-sauvainen
Upea ja laadukas laminaattilattia, jossa on tavallista leveämmät laudat. Lattia muistuttaa tammea ja sen harmaat sävyt luovat huoneeseen lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Leveiden lankkumallisten lautojen reunoissa on viisteet, mikä saa aikaan ainutlaatuisen yhtenäisen ilmeen. Kiillotetun pinnan päällä on miellyttävä kävellä.
Lattialautojen mitat: 1286 x 282 x 8,0 mm. Takuu: 15 vuotta

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 29643
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Heijastavuus 0.5
Tavaramerkki Classen
DIY Category Houses & Holiday houses