Laminaatti Klinkkeri Antrasiitti 8mm

POISTOTUOTE, 8x280x604 mm, klikkgulv, Megaloc, AC4/32, 2,05 m2/pk
Tuotenumero: 13820
Paino: 14.99
Trendikäs laattalattia laminaattia. Lankuissa on viisteet joka sivulla. Pinnan rakenne ja kuviointi luovat vaikutelman aidosta antrasiitinharmaasta klinkkerilattiasta.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
12 95 /m2
kpl
Laminaatti Klinkkeri Antrasiitti 8mm
Trendikäs antrasiitinharmaa laminaattilaattalattia. Lattialaattojen väri ja rakenne muistuttavat aitoa antrasiittiklinkkeriä. Viistereunoisten laattojen koko on 30 x 60 cm, minkä ansiosta ne ovat kevyitä ja lattia on helppo asentaa.

Lattialaattojen mitat: 605 x 282 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Kestävän lattian AC-luokitus on 4, joten se on kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto kodin käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten pienehköihin myymälöihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa laminaatin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Takuu:15 vuotta
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13820
Tavaramerkki Classen