Laminaatti Morning Oak 8mm Pergo

8x190x1200 mm, 1,596m2/pkt, AC4/32, Click PerfectFold 3.0
Tuotenumero: 651804
Paino: 11.3
Morning Oak 8 mm on tyylikäs, vaaleanharmaa laminaattilattia, joka luo romanttisen ja levollisen tunnelman.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
24 95 /m2
kpl
Laminaatti Morning Oak 8mm Pergo

LAMINAATTILATTIA MORNING OAK 8MM PERGO

Morning Oak 8 mm on tyylikäs, vaaleanharmaa laminaattilattia, joka luo romanttisen ja levollisen tunnelman. Morning Oak pohjoismaiseen tyyliin. Lattiaa näyttää täysin aidolta puulta, ja se on myös erittäin kosteudenkestävä. Käsittelyn ansiosta halkeamat ja oksakohdat erottuvat erikoismattalakan alta. Tämä lattia on täydellinen jokaiseen kotiin!

Ruotsalaisesta Perstorp AB:stä kehittynyt Pergo on nykyään lähes synonyymi laadukkaille ja kestäville laminaattilattioille ympäri maailmaa. Modernin laminaattilattian keksimisen lisäksi sen historiaan kuuluu erilaisia patentoituja innovaatioita, kuten TitanX- pintakerros, joka estää Pergo-lattian kulumisen käytännössä lähes kokonaan, ja PerfectFold-asennustekniikka, joka lyhentää asennusaikaa huomattavasti.

Toimittuaan lähes puoli vuosisataa laminaattilattian keksijänä, suunnittelijana ja kehittäjänä Pergo on parin vuoden ajan tullut myös puu- ja vinyylilattiamarkkinoille, joilla se on nopeasti saavuttanut arvostetun ja vakiintuneen nimen. Kaiken kaikkiaan Pergo tarjoaa lattioita, jotka kestävät arkista kulumista ja haasteita, mutta myös ajan hammasta.

Nopeat tiedot
Tavaramerkki Pergo