Laminaatti Tammi 1-sauv Harmaa Premium 10mm

Lankku, 10mm, KL 33, click, 1,3m2/pkt, POISTOTUOTE
Tuotenumero: 13956
Paino: 11.88
Laminat Grey Premium laminatgolv har en tjocklek på 10 mm. Golvet är mycket enkelt att lägga och dessutom kan det lätt plockas upp och på nytt läggas i en annan lokal. Laminat Grey Premium rekommenderas för hemmiljöer med normalt eller hårt slitage samt för offentliga lokaler med måttligt eller hårt slitage.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
16 95 /m2
kpl
Laminaatti Tammi 1-sauv Harmaa Premium 10mm
Grey Premium -laminaattilattian paksuus on 10 mm. Lattian asentaminen käy erittäin kätevästi, ja se on myös helppo purkaa ja asentaa uudelleen toiseen kohteeseen. Grey Premium on suositeltava valinta kotiympäristöihin, joissa kulutus on normaalia tai kovaa, sekä julkisiin tiloihin, joissa kulutus on kohtalaista tai kovaa.

Käyttöluokka

Laminaattilattian AC-käyttöluokka on 5, eli luokitus on paras mahdollinen. Lattia on erittäin kestävä, joten se sopii esimerkiksi suuriin toimistoihin, myymälöihin ja luokkahuoneisiin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion Class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13956
Sävy Keskitumma
Lattia kuvio 1-stav
Laatu AC5/33
Tyyli Tammi
Tavaramerkki MyFloor