Laminaatti Tammi Premium 1-sauv Elegant 8mm

8mm,, AC4/32, 2,10m2/pkt (25965)
Tuotenumero: 13798
Paino: 14.08
Elegant Premium on kaunis ja huippulaatuinen laminaattilattia. Laminaattilattian kapeahko lankkumalli ja viistotut reunat antavat tilaan syvyyttä ja vahvistavat aidon, vaalean tammen värisen puulattian tuntua.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
9 95 /m2
kpl
Laminaatti Tammi Premium 1-sauv Elegant 8mm
Laadukas Elegant Premium on klassinen, vaalean tammen värinen laminaattilattia. Kapeahko lankkumalli antaa tilaan syvyyttä ja luonnollista ilmettä. Vaikutelmaa aidosta puulattiasta vahvistavat lisäksi viistetyt reunat ja pinnan miellyttävä mattaviimeistely.

Lattialautojen mitat: 1286 x 160 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Elegant premium on huippulaatuinen lattia. Laminaattilattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Laminaattilattian alle voi asentaa joko sähköisen tai vesikiertoisen lattialämmityksen. Lattialämmitys ei ainoastaan lämmitä varpaita, vaan auttaa myös säästämään asunnon lämmityskustannuksissa. Sähköisen lattialämmityksen lämpötila ei saa olla yli 27 °C.
Takuu: 15 vuotta
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13798
Sävy Vaalea
Click-lukkopontti Click
Pintarakenne Sileä
Lattia kuvio 1-sauvainen
Laatu Luokka 32
Tyyli Tammi
Tavaramerkki Classen