Laminaatti Premium Linnantammi 8mm KL32

8mm,, AC4/32, 2,10m2/pkt (25965)
Tuotenumero: 13798
Paino: 14.23
Elegant Premium on kaunis ja huippulaatuinen laminaattilattia. Laminaattilattian kapeahko lankkumalli ja viistotut reunat antavat tilaan syvyyttä ja vahvistavat aidon, vaalean tammen värisen puulattian tuntua.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
11 95 /kpl
kpl
Laminaatti Premium Linnantammi 8mm KL32
Laadukas Elegant Premium on klassinen, vaalean tammen värinen laminaattilattia. Kapeahko lankkumalli antaa tilaan syvyyttä ja luonnollista ilmettä. Vaikutelmaa aidosta puulattiasta vahvistavat lisäksi viistetyt reunat ja pinnan miellyttävä mattaviimeistely.

Lattialautojen mitat: 1286 x 160 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Elegant premium on huippulaatuinen lattia. Laminaattilattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Laminaattilattian alle voi asentaa joko sähköisen tai vesikiertoisen lattialämmityksen. Lattialämmitys ei ainoastaan lämmitä varpaita, vaan auttaa myös säästämään asunnon lämmityskustannuksissa. Sähköisen lattialämmityksen lämpötila ei saa olla yli 27 °C.
Takuu: 15 vuotta
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13798
Pontattu Ei
Laatuluokka Luokka 32
Sävy Vaalea
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Pintarakenne Sileä
DIY Category Houses & Holiday houses