Laminaatti Prestige Valkoinen Mänty 10mm KL33

10mm, valkoinen, AC5/33, 1,30 m2, POISTOTUOTE
Tuotenumero: 13952
Paino: 12
Edullinen laminaattilattia tarjoaa erinomaista laatua ja äärimmäistä kestävyyttä. Vaalea ja kaunis laminaattilattia muistuttaa käsittelemätöntä mäntylattiaa.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
17 95 /kpl
kpl
Laminaatti Prestige Valkoinen Mänty 10mm KL33
1-sauvainen valkoisen männyn värinen Prestige on vaalea ja kaunis laminaattilattia, joka kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Vaaleat lattialaudat muistuttavat klassista mäntylattiaa, joka ei koskaan mene muodista. Lisäksi se kestää käytössä vuodesta toiseen. 10 millimetriä paksun lattian pohja on ympäristöystävällistä HDF-materiaalia. Liimaton ponttijärjestelmä tekee lattian asentamisesta erittäin helppoa.

Lattialautojen mitat: 1380 x 157 x 10 mm

Käyttöluokka

1-sauvaisella Prestige-laminaattilattialla on AC-käyttöluokka 5, eli paras mahdollinen luokitus. Lattia on äärimmäisen kestävä, joten se sopii esimerkiksi suuriin toimistoihin, myymälöihin ja luokkahuoneisiin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.

Takuuaika: 30 vuotta kotikäytössä, 5 vuotta julkisissa tiloissa.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13952
Laatuluokka Luokka 33
Sävy Vaalea
Imitaatio Mänty
DIY Category Houses & Holiday houses