Laminaatti Promo Oak 3-sauv 6mm

A C3/23, 6mm, Click, 2,921 m2/pkt (1418)
Tuotenumero: 13523
Paino: 14.95
Edullinen perinteinen 3-sauvainen tammilaminaattilattia. Lattian korkeus on vain 6 mm.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
5 45 /m2
kpl
Laminaatti Promo Oak 3-sauv 6mm
Edullinen perinteinen 3-sauvainen tammilaminaattilattia. Lattian korkeus on vain 6 mm. Ohuen rakenteen ansiosta se soveltuu erityisesti remonttikohteisiin. Jos alusta on tasainen, lattia voidaan asentaa useimmiten vanhan lattian päälle, eikä oviin tarvitse tehdä suuria säätöjä. Click-järjestelmän ansiosta lattian asennus on erittäin helppoa, ja se voidaan myös purkaa ja asentaa uudelleen toiseen kohteeseen.

Käyttöluokka

Laminaattilattian AC-käyttöluokka 3 tarkoittaa, että se sopii kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen ja keittiöön. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion Class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Parketin alle voidaan asentaa sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys lämmittää jalkoja talvella ja vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13523
Pontattu Ei
Sävy Keskitumma
Click-lukkopontti Click
Lattia kuvio 3-stav
Laatu Luokka 23
Tyyli Tammi
Tavaramerkki MyFloor