Laminaatti Rigoletto Grey

AC4, 8mm, 2,05m2/pkt
Tuotenumero: 651548
Paino: 9.71458708333333
Rigoletto Grey on elegantti ja ainutlaatuinen laattalaminaatti. Laattojen koko on 30 x 60 cm, minkä ansiosta ne ovat kevyitä ja lattia on helppo asentaa. Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
3-4 viikot
14 95 /kpl
kpl
Laminaatti Rigoletto Grey
Tämä ainutlaatuinen laminaattilattia luo huoneeseen modernia ilmettä. Valkoisessa lankkumallisessa laminaatissa näkyvät myös puun syyt. Lautojen reunat on viistetty, mikä antaa hienon viimeistelyn ja syvyyttä huoneelle. Sopii hyvin niin moderniin kuin perinteiseen sisustukseen.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 32235
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Klinkkeri
Heijastavuus 0.5
Pintarakenne Rakenne
Tavaramerkki Classen