Laminaatti Rusting Coltage 1-sauvainen

AC4, 8mm, 2,06m2/pkt
Tuotenumero: 651554
Paino: 15.00119
Rusting Coltage on 1-sauvainen ja 8 mm paksu helposti asennettava laminaattilattia. Lattiassa on rustiikkinen tyyli, ja sen 160 mm leveät laudat ovat hieman tavallista kapeampia. Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
3-4 viikot
32 86 /kpl
kpl
Laminaatti Rusting Coltage 1-sauvainen
Harmaan sävyinen laminaattilattia tammijäljitelmää. Tavallista leveämmät laudat. Leveiden lautojen ansiosta asennus käy nopeammin ja ne luovat huoneeseen yhtenäisen ilmeen.
Lattialautojen mitat: 1286 x 282 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 29656
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Heijastavuus 0.5
Tavaramerkki Classen
DIY Category Houses & Holiday houses