Laminaatti Select White Oak 9 mm Pergo

9x212x1380 mm, click PerfectFold™, AC4/32, vedenkestävä, Pergo Lillehammer
Tuotenumero: 651827
Lattialaminaatti Select White Oak 9 mm on lattiavalmistaja Pergon naarmuuntumaton ja vedenkestävä laminaatti. Vaalea tammilattia, jossa on leikkisä ja romanttinen ilme.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Laminaatti Select White Oak 9 mm Pergo

Lattialaminaatti Select White Oak 9 mm on lattiavalmistaja Pergon vedenkestävä laminaatti. Select White Oak 9 mm kuuluu Pergon Lillehammer-sarjaan. Lillehammer-sarjan lattiamateriaaleissa on erinomainen naarmuuntumiskestävyys patentoidun TitanX™-pintakäsittelyn ansiosta, ja ne ovat myös vedenkestäviä. Vedenkestävyyden mahdollistaa Pergon Aquasafe-tekniikka, joka saa aikaan suljetun pinnan, joka estää veden pääsyn lattiamateriaalin sisälle. Pergon Lillehammer‑sarjan kaikissa lattiamateriaaleissa on lankkuja korostavat viisteet.

Kestävyysluokka

Lattian AC-luokitus on 4, mikä tekee siitä erittäin kulutusta kestävän. Siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä yleisiin tiloihin, joissa käyttöaste on keskitasoa, kuten myymälöihin ja ravintoloihin.

Asennus ja takuu

Lattialla on 25 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä. Vastaava takuuaika julkisissa ympäristöissä on 5 vuotta. Vedenkestävyyttä koskeva takuuaika on 10 vuotta. Jos lattian alusta on sopiva, lattian alle voidaan asentaa lattialämmitys. Lattialaminaatti Select White Oak 9 mm on Joutsenmerkitty.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero L0344-04757
Tavaramerkki Pergo