Laminaatti Tammi Anthracite

AC4, 8mm, 2,00m2/pkt
Tuotenumero: 651551
Paino: 13.94
Anthracite on 8 mm paksu, kaunis ja antiikkisen tyylinen tammilaminaatti, joka on helppo asentaa. Lattia on erittäin kestävä, mikä tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin.
Saatavilla Verkossa
Lähetetään
3-4 viikot
Klikkaa & nouda
31 90 /kpl
kpl
Laminaatti Tammi Anthracite
Kinuskinvärinen laminaattilattia tammijäljitelmää. Sopii niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen ja luo lämmintä ja kodikasta tunnelmaa. Lattian 160 mm leveät laudat ovat hieman tavallista kapeampia ja niiden reunoissa on viisteet.
Lattialautojen mitat: 1286 x 160 x 8,0 mm.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 35154
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Heijastavuus 0.5
Tavaramerkki Classen
DIY Category Houses & Holiday houses