Laminaatti Tammi Knoxville Cream 2-sauvainen

AC4, 7mm, 2,25m2/pkt
Tuotenumero: 651533
Paino: 15.7751308333333
Knoxville Cream on 2-sauvaine, kaunis ja elegantti tammilaminaattilattia. Lattian puurakenne saa aikaan luonnollisen vaikutelman, jota lattialautojen viistetyt reunat korostavat. Hyvin kulutusta kestävä laminaattilattia sopii talon käytetyimpiin tiloihin ja on erittäin helppo asentaa.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Available Verkossa
Lähetetään
3-4 viikot
0 00 /kpl
kpl
= 2,25 m2
Laminaatti Tammi Knoxville Cream 2-sauvainen
Vaalea laminaattilattia tammijäljitelmää, jossa viileät harmaan sävyt yhdistyvät keltaisiin puunsävyihin. Sopii hyvin niin klassiseen kuin moderniin sisustukseen.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Heijastavuus 0.5
Pintarakenne Rakenne
Tavaramerkki Classen