Laminaatti Tammi Knoxville Dark 2-sauvainen

AC4, 7mm, 2,25m2/pkt
Tuotenumero: 651531
Paino: 15.78
Knoxville Dark on 2-sauvainen ja 7 mm paksu helposti asennettava tammilaminaattilattia. Rustiikkisen lattian puurakenne saa aikaan luonnollisen vaikutelman. Lautojen reunoissa on viisteet. Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Available Verkossa
Lähetetään
3-4 viikot
0 00 /kpl
kpl
= 2,25 m2
Laminaatti Tammi Knoxville Dark 2-sauvainen
Tuhkanharmaa laminaattilattia tammijäljitelmää. Lattiassa on rustiikkinen tyyli, ja sen 160 mm leveät laudat ovat hieman tavallista kapeampia. Sopii hyvin niin klassiseen, minimalistiseen kuin eloisaankin sisustukseen.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Pintarakenne Rakenne
Tavaramerkki Classen