Laminaatti Tammi Latte XL

AC4, 8mm, 2,18m2/pkt
Tuotenumero: 651563
Paino: 10.289283125
Latte XL on tammilaminaattilattia, joka luo huoneeseen ainutlaatuista tunnelmaa. Lattiassa on leveä lankkumalli ja kauniita sävyeroja. Kestävä lattia on helppo asentaa Megaloc-järjestelmän ansiosta.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Available Verkossa
Lähetetään
3-4 viikot
17 95 /kpl
kpl
= 2,18 m2
Laminaatti Tammi Latte XL
Latte XL on kaunis ja kulutusta kestävä tammilaminaatti, jossa on tavallista leveämmät laudat. Lattian lämpimät sävyt saavat aikaan dynaamisen pinnan. Lautojen reunoissa on viisteet ja lattian kiillotetun pinnan päällä on miellyttävä kävellä. Leveät lankkumalliset laudat saavat aikaan ainutlaatuisen yhtenäisen ilmeen, ja iso koko nopeuttaa asennusta.


Lattialautojen mitat: 1286 x 282 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Tavaramerkki Classen