Laminaatti Tammi Light Vigo 1-sauvainen

AC4, 8mm, 2,0m2/pkt
Tuotenumero: 651540
Paino: 16.0273522916667
Light Vigo on 1-sauvainen ja 8 mm paksu helposti asennettava tammilaminaattilattia. Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Available Verkossa
Lähetetään
3-4 viikot
0 00 /kpl
kpl
= 2,00 m2
Laminaatti Tammi Light Vigo 1-sauvainen
Ainutlaatuinen laattalaminaatti. Laattojen väri ja rakenne ovat viehättäviä ja niiden päällä on miellyttävä kävellä. Laattojen väliset saumat vahvistavat vaikutelmaa aidosta laattalattiasta. Kätevä koko helpottaa asennusta. Sopii hyvin niin klassiseen kuin moderniin sisustukseen.
Lattialautojen mitat: 605 x 282 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Heijastavuus 0.5
Tavaramerkki Classen