Laminaatti Tammi Marone XL

AC4, 8mm, 2,18m2/pkt
Tuotenumero: 651565
Paino: 10.29
Marone XL on 1-sauvainen, 8 mm paksu ja helposti asennettava tammilaminaattilattia, jossa on erittäin leveät laudat. Laadukas rustiikkinen lattia. Lautojen reunoissa on viisteet. Lattian AC-käyttöluokka on 4.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Available Verkossa
Lähetetään
3-4 viikot
0 00 /kpl
kpl
= 2,18 m2
Laminaatti Tammi Marone XL
Laadukas rustiikkinen laminaattilattia tammijäljitelmää. Lattiassa on tavallista leveämmät laudat, joiden reunoissa on viisteet. Erittäin pitkät ja leveät laudat nopeuttavat ja helpottavat asennusta, mikä on eduksi etenkin isoissa huoneissa.

Lattialautojen mitat: 1286 x 282 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Heijastavuus 0.5
Tavaramerkki Classen