Laminaatti Tammi Nero XXL 8 mm

8x241x2174 mm, AC4/31, 3,143 m2/kpl
Tuotenumero: 137104
Paino: 21.6
Ek Nero ‑lattialaminaatti on rustiikkinen ja luonnollinen XXL-kokoinen laminaatti.
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
15 95 /m2
kpl
Laminaatti Tammi Nero XXL 8 mm
Ek Nero XXL ‑lattialaminaatti on suuri laminaatti puujäljitelmää. Laminaatin kuviointi antaa rustiikkisen mutta modernin vaikutelman, ja laminaatti sopii useimpiin kodin tiloihin. Kulutuksen keston lisäksi laminaatti on myös vedenkestävä oikein asennettuna, kun asennusohjeita on noudatettu. Vedenkestävyyden saavat aikaan liitokset, joissa on moderni Megaloc 2.0 ‑napsautusjärjestelmä.

Kestävyysluokka

Lattian AC-luokitus on 4, mikä tekee siitä erittäin kulutuksenkestävän, ja siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä yleisiin tiloihin, joissa käyttöaste on keskitasoa, kuten myymälöihin ja ravintoloihin.

Takuu

Lattialla on 20 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein asennusohjeita noudattaen. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä. Jos lattian alusta on sopiva, lattian alle voidaan asentaa lattialämmitys.

HUOM.! Toimittaja on päivittänyt tuotteen vastaavaan. Jos olet aikaisemmin ostanut samaa laminaattia (tuotenro13787), pintojen kuvio ja sävy voivat vaihdella ja napsautusjärjestelmät eivät välttämättä sovi yhteen.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 57060