Laminaatti Tammi Rough XL

AC4, 8mm, 2,18m2/pkt
Tuotenumero: 651518
Paino: 10.289283125
Rough XL on 1-sauvainen, 8 mm paksu ja helposti asennettava tammilaminaattilattia, jossa on erittäin leveät laudat. Rustiikkisen ja mattapintaisen lattian puurakenne saa aikaan luonnollisen vaikutelman. Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
3-4 viikot
32 59 /kpl
kpl
Laminaatti Tammi Rough XL
Vaaleanharmaa laminaattilattia tammijäljitelmää. Erittäin leveät laudat. Rustiikkisen ja mattapintaisen lattian puurakenne saa aikaan luonnollisen vaikutelman.
Lattialautojen mitat: 1286 x 282 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 32060
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Heijastavuus 0.5
Pintarakenne Rakenne
Tavaramerkki Classen
DIY Category Houses & Holiday houses